Ενημερωτική εκδήλωση από το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Βέροιας στην ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ

Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών του Δήμου Βέροιας ύστερα από πρόσκληση του Δ/ντή της ΕΠΑΣ Μαθητείας ΟΑΕΔ Βέροιας κ. Τσιτινίδη Πέτρου πραγματοποίησε την Παρασκευή 17 Μαΐου ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Δυσλειτουργικές σχέσεις στην οικογένεια – Ο ρόλος του Συμβουλευτικού Κέντρου».

Σπουδαστές και Εκπαιδευτικοί του σχολείου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις σχέσεις που δημιουργούνται μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά και για τον τρόπο που εξελίσσονται και διαμορφώνονται με το πέρασμα του χρόνου.

Οι συγκρούσεις, η ενδοοικογενειακή βία, η νομική αντιμετώπιση αντίστοιχων περιστατικών, ήταν κάποια από τα σημαντικότερα θέματα που απασχόλησαν την εκδήλωση με σπουδαστές και εκπαιδευτικούς να θέτουν ερωτήματα προς το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Συμβουλευτικής του Δήμου Βέροιας.

"Ευχαριστούμε την Έφη Τσαπαροπούλου ψυχολόγο και την Λυμούση Σταυρούλα Νομική Σύμβουλο του κέντρου συμβουλευτικής του Δήμου Βέροιας για την εξαιρετική ενημέρωση" αναφέρει η ανακοίνωση του σχολείου.