Ένωση Παλαιών Προσκόπων: "Η καλή πράξη έγινε"

Τα μέλη της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Βέροιας, πιστοί στην υπόσχεσή τους: «...Να βοηθώ κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση...», και έχοντάς τη σαν στάση ζωής, ευχαριστούν τους συμπολίτες μας, τους αποσταγματοποιούς και την 1η Μεραρχία Πεζικού που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αγάπης και συμμετείχαν σε μέγιστο βαθμό στην 6η κατά σειρά αφιερωμένη στο τσίπουρο εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2019.

"Με χαρά ανακοινώνουμε ότι το αποτέλεσμα της δραστηριότητας ήταν να παραδοθούν, 50 λίτρα ελαιόλαδο και 80 κιλά τυρί φέτα στον Όμιλο Προστασίας Παιδιού και 68 λίτρα ελαιόλαδο στην Φιλόπτωχο Αδελφότητα Κυριών Βέροιας.

Ευχόμαστε το νέο έτος 2020, να είναι φορέας φωτός, ελπίδας και αλληλεγγύης και να φέρει σε όλους υγεία, χαρά, ευτυχία, αγάπη, ειρήνη και ομόνοια.

Το 2020, οι Πρόσκοποι γιορτάζουν περήφανα 110 χρόνια εθελοντισμού και αδιάλειπτης κοινωνικής προσφοράς. Μέσω των προγραμμάτων, των δράσεων και των διαχρονικών αξιών τους, εφαρμόζουν έμπρακτα τους 17 στόχους βιώσιμης ανάπτυξης του Ο.Η.Ε, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου! Στόχος 2 – μηδενική πείνα" αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων.