Θωρακισμένες πόρτες για αυξημένη προστασία του χώρου σας

louketo porta

Μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας είναι η μοναδική επιλογή για να προστατέψετε την περιουσία σας και την οικογένειά σας από ληστείες και διαρρήξεις. Οι πόρτες αυτές διακρίνονται για την αντοχή τους σε οποιαδήποτε μορφή διάρρηξης, είτε αυτή γίνεται με ειδικά εργαλεία, είτε με χτυπήματα και μπορούν να σας προφυλάξουν με τον καλύτερο τρόπο.

 

diariktis porta

Το πιο ανθεκτικό υλικό για μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας είναι το ατσάλι. Είναι γεγονός ότι οι ξύλινες πόρτες είναι πιο εντυπωσιακές εξωτερικά και μας «προσκαλούν» να μπούμε στο σπιτικό μας, όμως οι ατσαλένιες πόρτες ασφαλείας διακρίνονται για την αντοχή τους και όχι μόνο αυτό αλλά με σύμμαχο την τεχνολογία, μπορείτε να έχετε μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας από ατσάλι και να έχει την εμφάνιση ξύλου! Έξυπνο; Εξάλλου και οι διακοσμητικές τάσεις προβάλλουν το industrial στιλ διακόσμησης όπου μια ατσάλινη θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας, το αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο.

 

Σε κάθε περίπτωση αν θέλετε η θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας σας να έχει κάποιες λεπτομέρειες από γυαλί ώστε να έχει μια πιο εντυπωσιακή όψη, σας συμβουλεύουμε να μην το κάνετε, διότι το γυαλί είναι εξαιρετικά εύκολο να σπάσει. Επομένως και ο «απρόσκλητος» επισκέπτης σας, έχει μια εύκολη λύση, να σπάσει το γυαλί και να παραβιάσει πολύ εύκολα το χώρο σας.

door steel 002

Επιπλέον, προσέξτε ώστε η πόρτα ασφαλείας σας να είναι εφοδιασμένη με ειδικούς μεντεσέδες ασφαλείας οι οποίοι σας βοηθούν να διαφυλάξετε το χώρο σας, περισσότερο ασφαλή. Ένα ακόμη στοιχείο που μπορεί να κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακή την πόρτα ασφαλείας σας είναι ένα όμορφο πλαίσιο.

 

Τέλος, για να ενισχύσετε ακόμη περισσότερο την ασφάλεια του χώρου σας μην διστάσετε να εξοπλίσετε την θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας σας με ένα σύρτη, ο οποίος αποτελεί ένα ακόμη προστατευτικό μέτρο, που οι επίδοξοι ληστές σας πρέπει να ξεπεράσουν.

Η εταιρεία Portareto αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες παρουσίες στον χώρο των πορτών ασφαλείας, συνδυάζοντας ποιότητα, προσιτές τιμές και άριστη εξυπηρέτηση.