Θερμοπρόσοψη: Ερωτήσεις και απαντήσεις

thrmomosi 2

Πρόκληση κάθε χρόνο αποτελεί το ζήτημα της θέρμανσης! Είναι φυσιολογικό εν καιρώ κρίσης να αναζητάτε τις φθηνότερες λύσεις για να μπορείτε να εξοικονομείτε χρήματα τον Χειμώνα.

Μία ολοκληρωμένη πρόταση ως προς αυτό, είναι η εξωτερική θερμομόνωση!

Τι είναι και πως γίνεται;

Οι εργασίες που συμβάλλουν σε μία επιτυχημένη θερμομόνωση είναι η επικάλυψη με ειδικά υλικά της εξωτερικής επιφάνειας του κτηρίου και η μόνωση που γίνεται με αυτά. Επικαλύπτει το κτήριο με ειδικά κονιάματα και μπορεί να συγκρατήσει ζέστη στο εσωτερικό του κτηρίου. Έτσι, με ένα ενδεδειγμένο σύστημα θερμοπρόσοψης εξοικονομείτε ενέργεια άρα και χρήματα!

Ποια είναι τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της θερμοπρόσοψης;

1. Επιτυγχάνεται η άνεση ανάμεσα στον αέρα και την υγρασία που πρέπει να υπάρχει σε ένα δωμάτιο.

2. Εξοικονομείται ενέργεια που μπορεί να φτάσει μέχρι και το 35%

3. Αποτροπή της μούχλας από τα τοιχώματα

4. Μεγιστοποιείται η αγοραστική αξία του κτηρίου σας

Είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί η διαδικασία μόνο σε ένα τμήμα του κτηρίου;

Κυρίως για λόγους οικονομίας, μερικοί ιδιώτες επιλέγουν να πραγματοποιήσουν την θερμομόνωση σε σημεία που έχουν παρουσιάσει πρόβλημα. Σε αυτήν την περίπτωση ο ιδιοκτήτης δεν απολαμβάνει εξ ολοκλήρου την εξοικονόμηση ενέργειας και στην ουσία γλυτώνει λεφτά, αλλά χωρίς πραγματικό αποτέλεσμα.

Χρειάζεται συντήρηση αυτό το σύστημα;

Καμία. Το μόνο που απαιτείται από εσάς, είναι να επιλέξετε σωστά το συνεργείο, το οποίο θα αναλάβει να διεκπεραιώσει την θερμοπρόσοψη έτσι ώστε να μην παρουσιαστεί στην πάροδο των χρόνων κανένα ψεγάδι.

Τι εφαρμόζει η IKOFARBEN;

Η εταιρεία δομικών υλικών IKOFARBEN εφαρμόζει το σύστημα ETICS, το οποίο ανήκει στον χώρο της στεγανοποιητικής βιομηχανίας. Είναι ιδανικό για αυτήν την διαδικασία και μπορεί να προσφέρει σημαντικά οφέλη στις κτηριακές δομές σας.

Ευχαριστούμε την ιστοσελίδα ikofarben.gr για τις πολύτιμες πληροφορίες!