Μεγάλα θέματα στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε ο Π. Παυλίδης - Κόντρα με Διαμάντη (βίντεο)

Μεγάλα θέματα που αφορούν τον δήμο Βέροιας ζήτησε να συζητηθούν στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο Παύλος Παυλίδης. Συγκεκριμένα ανέφερε ενδεικτικά την ανάπλαση του Τριποτάμου, την τοποθέτηση Ρολογιού στην πλατεία Ωρολογίου, την εκταμίευση χρημάτων για βελτίωση αθλητικών εγκαταστάσεων, την δημιουργία πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής στην Σχολή Αστυνομίας. Επίσης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την επικινδυνότητα που κρύβει η γέφυρα της Παλαιάς Λυκογιάννης, στην Τ66 και έθεσε και θέμα για δημόσιες τουαλέτες.

Απαντώντας ο δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης είπε ότι ξεκίνησε η κουβέντα αλλά αναμένεται η απάντηση της Σχολής Αστυνομίας ενώ για τα έργα σε αθλητικά έργα σημείωσε ότι θα προσπαθήσει ο δήμος να μπει στο πρόγραμμα χρηματοδήτησης.

Για τις δημόσιες τουαλέτες, ο Βασίλης Λυκοστράτης απάντησε ότι  γίνεται προσπάθεια να γίνουν τρεις δημόσιες τουαλέτες στο Βήμα Αποστόλου Παύλου, στο μπάσκετ της Εληάς και στη συναγωγή, με δυσκολίες σε κάθε περίπτωση από την πλευρά της αρχαιολογίας.

"Δεν μπορεί κάποιοι να είναι κατηγορούμενοι στο νομικό πρόσωπο και να έρχονται εδώ και να μας κουνάνε το χέρι. Αν θέλει έργα ο κ. Παυλίδης, να μην ζητήσει δεύτερη αναβολή στο δικαστήριο, ώστε να λάμψει η αλήθεια. Να δούμε πού γίνονταν τα έργα» τόνισε ο Στέργιος Διαμάντης.

«Αργά η γρήγορα θα λάμψει η αλήθεια και τότε να δούμε τι θα συμβεί. Αυτοί που λένε σήμερα κάποια πράγματα να δούμε πως θα τα αποδείξουν" απάντησε ο κ. Παυλίδης.

Δείτε το απόσπασμα από την συνεδρίαση