Προτεραιότητα στον Πολίτη: επίσκεψη του Αντώνη Μαρκούλη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας

Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης. Τον επικεφαλής της παράταξης «Προτεραιότητα στον Πολίτη» και ομάδα υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού υποδέχθηκαν ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αντιπύραρχος, Νίκος Παλαμούτης και άλλα μέλη του προσωπικού της Υπηρεσίας. Ακολούθησε εκτεταμένη συζήτηση, διάρκειας περίπου δύο ωρών.

Συγκεκριμένα, τέθηκαν επί τάπητος προβλήματα που αντιμετωπίζει η Υπηρεσία, εκφράστηκαν αιτήματα και διατυπώθηκαν προτάσεις. Το πρόβλημα της σηματοδότησης στην οδό Στρατού, η λειτουργία και η στελέχωση του Πυροσβεστικού Σταθμού στη Βεργίνα και στα Ριζώματα, το πρόβλημα με τα εγκαταλειμμένα ακίνητα που παρουσιάζουν υπερβλάστηση (επικίνδυνη ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες) ήταν κάποια από τα ζητήματα που συζητήθηκαν.

Ο Αντώνης Μαρκούλης από την πλευρά του δήλωσε ότι η δική του Δημοτική Αρχή θα επιδιώξει, στο πλαίσιο της υλικής αρμοδιότητας του Δήμου, την εξεύρεση και υλοποίηση των καλύτερων δυνατών λύσεων στα προβλήματα που τέθηκαν στη συζήτηση.