Γεωργιανούς και Τρίλοφο επισκέφτηκε ο Κώστας Βοργιαζίδης το Σαββατοκύριακο

Στους Γεωργιανούς και τον Τρίλοφο συνέχισε το Σαββατοκύριακο τους «Δημόσιους Διαλόγους» με δημότες τοπικών κοινοτήτων του Δήμου Βέροιας, ο Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Δράση με Γνώση», Κώστας Βοργιαζίδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της παράταξής του.

Στις τοποθετήσεις του, κατά τη διάρκεια των δημόσιων διαλόγων, ο κ. Βοργιαζίδης έδωσε έμφαση στο νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου τα τελευταία χρόνια και τη στήριξη του αγροτικού τομέα από τη Δημοτική Αρχή ενώ ακολούθησε ενημέρωση για τις παρεμβάσεις που έγιναν στους δυο οικισμούς από τους δυο Προέδρους, του Ηρακλή Σοφιανίδη στους Γεωργιανούς και του Γιάννη Καραγιάννη στον Τρίλοφο. 

Vorgiz106

Στον Τρίλοφο, πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση από το Δήμαρχο για το λόγο που δεν προχώρησε το αρδευτικό φράγμα της περιοχής μέχρι σήμερα, τονίζοντας πως παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που ανέκυψαν κατά το παρελθόν και εμπόδισαν την υλοποίηση του, το έργο είναι ψηλά στο σχεδιασμό του συνδυασμού του για τη νέα τετραετία. Επιπλέον, ο κ. Βοργιαζίδης ενημέρωσε τους κατοίκους ότι έχει κατατεθεί πρόταση χρηματοδότησης από τη διοίκησή του και σύντομα αναμένεται να εγκριθεί και να ξεκινήσει το έργο αγροτικής οδοποιίας Τριλόφου, ύψους 720.000 ευρώ, έργο που θα συμβάλλει τα μέγιστα στην τοπική αγροτική ανάπτυξη.