Στη λαϊκή αγορά του Μακροχωρίου ο Αντώνης Μαρκούλης

Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά του Μακροχωρίου πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης. Ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη» διένειμε φυλλάδια με το συνοπτικό πρόγραμμα της παράταξης και παράλληλα, ο επικεφαλής του συνδυασμού συνομίλησε με τους πολίτες.

Ιδιαίτερα, άκουσε τα προβλήματα των πωλητών, εμπόρων και παραγωγών, που ξεκινούν από τη συνολικά δύσκολη οικονομική κατάσταση και φθάνουν ακόμη και στο άθλιο οδικό δίκτυο στον χώρο της λαϊκής αγοράς. Ο κόσμος αυτός ζήτησε τη συμβολή του υποψηφίου Δημάρχου, ώστε να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα και να δρομολογηθούν λύσεις.

Ο Αντώνης Μαρκούλης άκουσε με προσοχή όλα τα προβλήματα και τις προτάσεις που διατυπώθηκαν και με βάση το πρόγραμμα του συνδυασμού, διαβεβαίωσε ότι είναι δεδομένος ο προβληματισμός του. Τόνισε ότι σε συνεννόηση με τις επαγγελματικές οργανώσεις των λαϊκών αγορών θα βρεθούν και θα εφαρμοστούν οι κατά το δυνατόν καλύτερες συνθήκες για την εμπορία των προϊόντων της λαϊκής αγοράς, με τις ωφέλειες να λειτουργούν υπέρ του συνόλου των πολιτών.