Στο ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του Κώστα Βοργιαζίδη η Κωνσταντία (Ντίνα) Παπαδοπούλου - βιογραφικό

Στο ψηφοδέλτιο "Δράση με Γνώση" του δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη συμμετέχει η συμβολαιογράφος Κωνσταντία (Ντίνα Παπαδοπούλου). Ας δούμε το βιογραφικό της:

"Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Βέροια, την πόλη που ζω, που δραστηριοποιούμαι και εργάζομαι, μετά τις σπουδές μου στη Νομική Σχολή της Θεσσαλονίκης. Εξ αιτίας της μητέρας μου Ευαγγελίας Τασιανοπούλου - Παπαδοπούλου, που υπήρξε από τις παλαιότερες συμβολαιογράφους της Βέροιας, ακολούθησα αυτό το επάγγελμα με αρχές που βασίζονται στην εντιμότητα και την ανθρωπιά. Ο πατέρας μου Ιωάννης Παπαδόπουλος, ως διευθυντής δασών, μου εμφύσησε τον σεβασμό στο περιβάλλον, στη φυσική ομορφιά της περιοχής μας αλλά και την ιστορική της αξία.

Με παρακαταθήκη την ακεραιότητα και το αξιακό σύστημα των γονιών μου, αλλά και την ευθύτητα του χαρακτήρα, που ο κόσμος γνωρίζει καλά, πορεύομαι τόσο στη δουλειά μου όσο και στην καθημερινότητά μου. Η εθελοντική συμμετοχή σε κοινωνικές , φιλανθρωπικές και πολιτιστικές δράσεις έχουν σημαντική θέση στην ζωή μου, ενώ υπήρξα ιδρυτικό μέλος της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Φιλίππου και για πολλά χρόνια αγωνίστηκα ως αθλήτρια στην Ομάδα.

Απολύτως συνειδητή, η υποψηφιότητά μου με τον συνδυασμό «δράση με γνώση» του Κων/νου Βοργιαζίδη, τον οποίο εμπιστεύομαι για την ειλικρινή και αξιοπρεπή στάση του, απέναντι στα προβλήματα της πόλης και των πολιτών. Η αποδοχή της πρότασης συμμετοχής στην προσπάθειά του, αποτελεί και για μένα ένα «βήμα» και ένα σημείο εκκίνησης από θέση ευθύνης, ώστε να διευρύνω το πεδίο της μέχρι σήμερα δράσης μου και να συμβάλω στην περαιτέρω προώθηση της πόλης μας και ημών των πολιτών, στη θέση που πιστεύω ότι μας αξίζει. Κι αυτό θα υπηρετήσω, εάν κληθώ, με πνεύμα συνεργασίας και πρωτίστως, πιστή στις αρχές και στα πιστεύω μου.

Κωνσταντία (Ντίνα) Παπαδοπούλου
Συμβολαιογράφος".