Ο Κωνσταντίνος Ρούσος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του Ιωάννη Παπαγιάννη

Ο γνωστός ιατρός- παθολόγος κος. Ρούσος Κωνσταντίνος είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια". Ο κος Ρούσος γεννήθηκε το 1971 και μεγάλωσε στη Βέροια.

Απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας του παθολόγου- ιατρού το 2007. Από το 1999 ως το 2001 υπηρέτησε ως αγροτικός ιατρός στην Ξεχασμένη Ημαθίας. Ειδικεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Βέροιας, στην Παθολογική Κλινική, και στην Α' Παθολογική Κλινική του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Από το 2007 ως το 2008 εργάσθηκε στο Κέντρο Υγείας του Νοσοκομείου Λήμνου. Από το 2008 διορίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας όπου υπηρέτησε ως Επιμελητής Β' μέχρι το 2013. Από το 2013 μέχρι σήμερα υπηρετεί στην Παθολογική Κλινική της Μονάδας Νάουσας του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας ως Επιμελητής Α'.

Γνωρίζει αγγλικά, γερμανικά και βουλγάρικα. Έχει εργασθεί ως ιατρός αγώνων μπάσκετμπολ και χάντμπολ. Από το 2000 ως το 2001 εργάσθηκε ως εκπαιδευτής στο δημόσιο ΙΕΚ Βεροίας.

Ο Κωνσταντίνος Ρούσος είναι αρραβωνιασμένος με την κα. Καμάτσου Σωτηρία, η οποία εργάζεται στο ΙΚΑ Βέροιας.

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Ρούσος σε δήλωσή του τόνισε: "Ως άνθρωπος και ως ιατρός νιώθω την ανάγκη και την ομορφιά του να είμαι χρήσιμος και να προσφέρω λύσεις. Ως επιστήμονας και ως δημόσιο πρόσωπο επιθυμώ να προσφέρω τις γνώσεις και τις ικανότητες μου στην ιδιαίτερη πατρίδα μου.

Μαζί με τον εγνωσμένου κύρους επιστήμονα, Καθηγητή Πανεπιστημίου και λαμπρό οικογενειάρχη Ιωάννη Παπαγιάννη μπορούμε και θέλουμε να κάνουμε την μεγάλη αλλαγή και την έφοδο προς το μέλλον που χρειάζεται ο τόπος μας. Έχουμε στο συνδυασμό μας "Δικαίωμα για νέα Βέροια" τη γνώση, τη θέληση, τα καθαρά χέρια, τη δύναμη για να βγάλουμε τον τόπο από τη μιζέρια και την οπισθοδρόμηση. Υπάρχει εντιμότητα, όρεξη για δουλειά, αποδεδειγμένες ικανότητες, δύναμη και σοβαρό πρόγραμμα. Το οποίο σας καλώ να μου δώσετε τη δυνατότητα με την ψήφο σας να το υλοποιήσουμε, γιατί και θέλουμε και έχουμε τις ικανότητες και είμαστε οι πλέον κατάλληλοι για το μέλλον και την προοπτική του τόπου μας. Ευημερία, Αλληλεγγύη, Εθνική Αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα".