Ο λογιστής– φοροτεχνικός Οδυσσέας Τζιτζής υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο Γιάννη Παπαγιάννη

Ο γνωστός λογιστής– φοροτεχνικός Οδυσσέας Τζιτζής είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Ο κος. Τζιτζής γεννήθηκε και κατοικεί στη Βέροια. Σπούδασε στο τμήμα Λογιστικής της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΑΤΕΙ Δ. Μακεδονίας. Ως φοιτητής ήταν ενεργό μέλος της ΔΑΠ– ΝΔΦΚ, εκλέχθηκε και διετέλεσε ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου της Σχολής του επί δύο συναπτά έτη καθώς και εκπρόσωπος της Λογιστικής στη Γενική Συνέλευση.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία ως έφεδρος Αξιωματικός και απολύθηκε από το στρατό με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού πεζικού. Κατά τη θητεία του διετέλεσε καθήκοντα διμοιρίτη και αξιωματικού οικονομικών. Στη συνέχεια εργάστηκε στον αγροτικό συνεταιρισμό Α.Σ. Αλιάκμων ως υπεύθυνος εκτίμησης και παραλαβής αγροτικών προϊόντων και στην εταιρία ΒΕΡΠΑΝ ΑΕ ως βοηθός λογιστή. Από το 2014 διατηρεί λογιστικό– φοροτεχνικό γραφείο στη Βέροια. Είναι παντρεμένος με τη γνωστή βεροιώτισσα Δικηγόρο κα. Ευγενία Τσιράκογλου και πατέρας μίας κόρης.

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος κος. Οδυσσέας Τζιτζής σε δήλωσή του τόνισε: "Ο τόπος έχει ανάγκη από νέα πρόσωπα. Γυρνάμε σελίδα, κοιτάμε μπροστά με αιρετούς έντιμους, ικανούς, με καθαρά χέρια, δυναμικούς, πετυχημένους και οραματιστές. Μας αξίζει καλύτερο αύριο. Ευημερία, αλληλεγγύη, εθνική αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα".