ΣΥΡΙΖΑ: Μήνυμα νίκης και αυτοδυναμίας από την Αλεξάνδρεια

siriza alex1

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 22 Ιανουαρίου στην κατάμεστη από μέλη, φίλους και οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αλεξάνδρεια με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές Ημαθίας Χρήστο Αντωνίου, Φρόσω Καρασαρλίδου, Κώστα Λαπαβίτσα, Γιώργο Ουρσουζίδη, Εύη Παπαγιαννούλη και Δημήτρη Χαμπίδη.

Οι υποψήφιοι βουλευτές μας παρουσίασαν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την επανεκκίνηση της οικονομίας παρουσιάζοντας τα πρώτα μέτρα που θα πάρει η κυβέρνηση της αριστεράς και τα οποία έχουν αναλυτικά παρουσιαστεί από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

siriza alex2

Σχολιάζοντας την απέλπιδα προσπάθεια εκφοβισμού των πολιτών από τον κ. Σαμαρά επισήμαναν πως ο φόβος έχει πια αλλάξει στρατόπεδο και τώρα πια φοβούνται και τρέμουν τη λαϊκή ετυμηγορία εκείνοι που οδήγησαν με τις πολιτικές τους τη χώρα στα βράχια και το λαό στην εξαθλίωση, τρέμουν και φοβούνται τώρα την κρίση των πολιτών η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς.

Οι υποψήφιοι βουλευτές εξέφρασαν τη βεβαιότητα για τη μεγάλη ΝΙΚΗ και την ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ του ΣΥΡΙΖΑ και κάλεσαν το λαό της Ημαθίας να δώσουν στο ΣΥΡΙΖΑ καθαρή, πεντακάθαρη εντολή διακυβέρνησης, να δώσουν στο ΣΥΡΙΖΑ ευρύτατη αυτοδυναμία, τονίζοντας πως αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοδυναμία του λαού.