Εκστρατεία δενδροφύτευσης στον δήμο Αλεξάνδρειας

Με στόχο την περιβαλλοντική και αισθητική αναβάθμιση της πόλης, ο Δήμος Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, ξεκινά εκστρατεία δενδροφύτευσης στην πόλη της Αλεξάνδρειας. Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πλατύ, με μέριμνα της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου.

Την επόμενη ημέρα, Κυριακή 21 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί, θα ακολουθήσει αντίστοιχα δενδροφύτευση στην είσοδο της Αλεξάνδρειας και συγκεκριμένα στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Η Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων, εκτός από τα φυτά, θα παραχωρήσει στους εθελοντές και τον απαραίτητο εξοπλισμό (γάντια κλπ).

"Η πόλη μας έχει ανάγκη από τέτοιες κινήσεις εθελοντισμού, καθώς η προστασία του περιβάλλοντος είναι καθήκον όλων μας" δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Κωνσταντίνος Ναλμπάντης και κάλεσε τους πολίτες της Αλεξάνδρειας να συμμετέχουν ενεργά στη δενδροφύτευση της Κυριακής.

Στο Πλατύ

Η Δημοτική Κοινότητα Πλατέος του Δήμου Αλεξάνδρειας διοργανώνει δενδροφύτευση, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 10:00, στον χώρο μπροστά από το Δημοτικό Κατάστημα (πρώην Δημαρχείο) επί της οδού Ελ. Βενιζέλου.

Η δενδροφύτευση θα γίνει με την υποστήριξη των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Πλατέος. Ο Δήμος θα παραχωρήσει τα φυτά που θα φυτευτούν (περίπου 30 δαφνοκέρασα) καθώς και όλα τα αναγκαία μέσα (εργαλεία, γάντια κ.λπ.).