Παρεμβάσεις ουσίας από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αλεξάνδρειας

Kydonea-Sxoleio

Παρόλη την οικονομική στενότητα και τις μεγάλες ελλείψεις σε εξειδικευμένο εργατοτεχνικό προσωπικό, εργασίες συντήρησης υποδομών εκτελούνται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Αλεξάνδρειας, όπου έχουν συγκροτηθεί τα ανάλογα συνεργεία, μετά την ενίσχυσή τους σε προσωπικό μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ.

Παράλληλα, σημαντικές παρεμβάσεις υλοποιούνται συνεχώς, με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών του Δήμου. Στα πλαίσια αυτών των παρεμβάσεων, έγινε τοποθέτηση πλακών πεζοδρομίου στο οστεοφυλάκιο του νεκροταφείου Κυδωνιάς Δ.Ε. Πλατέος, σε συνδυασμό με αντιπλημμυρικά έργα στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ για την κάλυψη αναγκών πρόσβασης ατόμων με ειδικές ανάγκες, γίνεται τοποθέτηση ράμπας πρόσβασης στην είσοδο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας.

"Πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να δίνει λύσεις σε όλα τα θέματα καθημερινότητας του δημότη και προς αυτή την κατεύθυνση, έχουμε ενεργοποιήσει πλήρως τον υπηρεσιακό μηχανισμό μας. Προχωράμε με σχέδιο και παρά την δεδομένη στενότητα σε πόρους κι ανθρώπινο δυναμικό, θα πετύχουμε τους στόχους μας" τόνισε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ναλμπάντης Κωνσταντίνος κατά την επιθεώρηση των έργων που πραγματοποίησε χθες.