Ο Κομμωτής Δήμος Ίντος από τον Κοπανό Νάουσας παρουσιαστής σε Barber Seminar (φωτογραφίες)

Άλλη μια μεγάλη αναγνώριση για τον κομμωτή Ίντο Δήμο από τον Κοπανό Νάουσας, ο οποίος μετά από την ανακήρυξη του ως ο καλύτερος της χρονιάς στα ανδρικά κουρέματα, κλήθηκε να παρουσιάσει σεμινάριο με συμβουλές και σύγχρονες τεχνικές κουρεμάτων στον όμορφο Βόλο!

Δεχόμενος την πρόσκληση της AVANT GARDEN στις 28 Μαΐου, διοργανώθηκε στην αίθουσα του ξενοδοχείου Κυψέλη ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο, το οποίο παρακολούθησαν πάνω από 50 άτομα που κατέκλυσαν τον χώρο, φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις σε ένα χορταστικό τρίωρο.

Ο Δήμος παρουσίασε κι εξήγησε τεχνικές modern barbering, old school και classics haircuts, σε τρία μοντέλα σε συνεργασία με την Ιταλική εταιρεία BARBA Italiana, η οποία λάνσαρε τα προϊόντα της κι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα αναζωογόνησης του τριχωτού της κεφαλής.

Ήταν μεγάλη τιμή για τον Δήμο μιας και είναι η πρώτη φορά που καλείτε να διδάξει ένας κομμωτής από τον νόμο μας. Μάλιστα μαθαίνουμε ότι οι προτάσεις από εταιρείες του χώρου ‘πέφτουν’ η μια μετά την άλλη. Εμείς του ευχόμαστε πάντα επιτυχίες....

{jlex}flickr:72157682345753141{/jlex}

Δήμος Ίντος