ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗ ΒΑΝΑ Χειρουργός Ωτορινολαρυγγολόγος

Διεύθυνση: Αλεξάνδρου Παπάγου 23Α
Πόλη: Αλεξάνδρεια
Τηλέφωνο: 2333028222
Κινητό: 6942017405
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Φιλικό Url: www.pliroforiodotis.gr/dimitriadou
Βρείτε μας στο Facebook: ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΒΑΝΑ
ΒΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗ

ΒΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗ

Η Βάνα Δημητριάδου-Μπρουσκέλη γεννήθηκε στην Ορεστιάδα Έβρου το 1971. Αποφοίτησε από το 2ο λύκειο Ορεστιάδας με άριστα και συνέχισε τις σπουδές της στην Ιατρική Ακαδημία Φιλιππούπολης στη Βουλγαρία. Αποφοίτησε το 1996 με το βαθμό «λίαν καλώς». Ακολούθησε η αναγνώριση του πτυχίου της αλλοδαπής από το ΔΙΚΑΤΣΑ το επόμενο έτος.  

Η Ιατρός Βάνα Δημητριάδου-Μπρουσκέλη εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΑΣ, στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βέροιας αλλά και στο Γενικό Νοσοκομείο ‘ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ’ Θεσ/νίκης. Παράλληλα με την κυρίως ειδικότητα  της Ω.Ρ.Λ., ειδικεύθηκε επί 2 χρόνια στο μετεκπαιδευτικό ινστιτούτο βελονισμού ΕΛΛΑΣ στο βιοιατρικό βελονισμό.Μετά από πολυετείς μεταπτυχιακές σπουδές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σήμερα είναι επιστημονικός συνεργάτης της Κλινικής "ΑΓ.ΛΟΥΚΑΣ" στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης. 

Είναι μέλος της Ελληνικής Ω.Ρ.Λ. Εταιρίας, της Ω.Ρ.Λ. Εταιρίας Βορείου Ελλάδος, της Παγκόσμιας Εταιρίας Βελονισμού(ICMART), της Εταιρίας Βελονισμού Βορείου Ελλάδος. 

ΒΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗ

Από τον Μάρτιο του 2009 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο μαζί με τον σύζυγο της, Χειρουργό Ουρολόγο Νικόλα Μπρουσκέλη (γιο του αείμνηστου Δημήτρη Μπρουσκέλη, δικηγόρου και Δημάρχου Αλεξανδρείας από το 1982-1990) στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, επί της Αλεξάνδρου Παπάγου 23Α (έναντι της εισόδου της Ελληνικής Αστυνομίας). 

ΒΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗ


Στο ιατρείο της διατηρεί:

- Τμήμα Βιντεονυσταγμογραφίας (εξειδικευμένη εξέταση ιλίγγου).

- Ενδοσκόπια για ενδοσκοπική διάγνωση ωτός-ρινός-λάρυγγα.

- Το πρόγραμμα της SIEMENS για εφαρμογή και ρύθμιση ακουστικών βαρηκοΐας.

Πλήρη ακουολογικό εργαστήριο:

- Ακουογράφο για ακουομετρικό διάγραμμα.

 - Τυμπανογράφο για τυμπανόγραμμα, ηχητικά αντανακλαστικά,

έλεγχο ευσταχιανής σάλπιγγας.

- Ωτοακουστικές εκπομπές για έλεγχο βρεφικής - παιδικής βαρυκοοίας.

ΒΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗ

Παράλληλα λειτουργεί εργαστήριο:

- Ιατρικού βελονισμού

- Ωτοβελονισμού

Laser Therapy

Σύμβουλος Ορθομοριακής

Αισθητική Ιατρική:

- Carboxytherapy

- Μεσοθεραπεία

Βελτιώστε πόνους και παθήσεις, άμεσα και αποτελεσματικά, με τη χρήση υπερσύγχονων Laser, από τα χέρια των πλέον έμπειρων, εξειδικευμένων και πιστοποιημένων στη Θεραπευτική με Laser.

Εξειδικευμένο τμήμα Πόνου και θεραπείας της Σπονδυλικής Στήλης.

Το εξειδικευμένο τμήμα θεραπευτικής αποκατάστασης της σπονδυλικής στήλης σας παρέχει τη δυνατότητα να είστε λειτουργικοί, να απολαμβάνετε με ποιότητα την ζωή σας χωρίς ενοχλήσεις και πόνους από κάποια δισκοκήλη.

Τι είναι η δισκοκήλη;

Ανάμεσα σε κάθε οστό μιας σπονδυλικής στήλης βρίσκεται τοποθετημένο ένα ελαστικό μαξιλαράκι που ονομάζεται μεσοσπονδύλιος δίσκος. Ο δακτύλιος του δίσκου αποτελείται από μια ινώδη ουσία και ο πυρήνας του είναι μαλακός σαν ζελέ. Η φθορά που επέρχεται στο σώμα μας χρόνο με τον χρόνο οδηγεί στην ελάττωση της λίπανσης και στην απώλεια υγρών στους σπονδύλους και στους μεσοσπονδύλιους δίσκους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ο ιστός που περιβάλλει κάθε μεσοσπονδύλιο δίσκο, να χάνει την ελαστικότητά του και ως φυσικό επακόλουθο να παρουσιάζει ρωγμές όπως ένα ξηρό δέρμα. Αν αυτό συμβεί είναι θέμα χρόνου ο πυρήνας του δίσκου να εμφανίσει έξω από την περιφέρειά του μια προβολή, ανερχόμενη διαμέσου μιας ήδη σχηματισμένης ρωγμής. Αυτή η μη φυσιολογική προβολή ονομάζεται κήλη μεσοσπονδύλιου δίσκου

Τι αυτό σημαίνει για τον ασθενή με δισκοκήλη;

Πολλοί ασθενείς με κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου, δεν γνωρίζουν καν ότι το σώμα τους πάσχει από μια τέτοια πάθηση. Σε αντίθεση με αυτούς, άλλοι ασθενείς με την ίδια πάθηση, επί παραδείγματι στον αυχένα ή στην μέση τους, όχι μόνο υποφέρουν πολύ από τον έντονο πόνο, αλλά και κάποιοι από αυτούς παραλύουν εντελώς στα άκρα τους - χέρια ή πόδια.

Πού μπορεί να οφείλεται αυτή η έντονη διαφορά σε ασθενείς με την ίδια πάθηση; Με απλά λόγια αυτό μπορεί κάλλιστα να εξαρτάται από το σημείο προβολής της κήλης επί του σπονδυλικού σωλήνα ή των παρακείμενων νεύρων, εξερχόμενων από τον σπονδυλικό σωλήνα.

Για να το καταλάβουμε αυτό πρέπει να γνωρίζουμε λίγο τη ανατομία ενός οστού της σπονδυλικής στήλης. Η σπονδυλική στήλη αποτελείται από οστά ή σπονδύλους, μέσω των οποίων διέρχεται ένας σωλήνας που περικλείει το κεντρικό νευρικό σύστημα. Σε κάθε δεξιό ή αριστερό άκρο εκάστου σπονδύλου εκφύεται ένα ζέυγος νέυρων το οποίο ενώνεται με το κεντρικό νευρικό σύστημα και ονομάζεται περιφερικό νευρικό σύστημα

Αν μια προβαλλόμενη κήλη πιέζει το κεντρικό νευρικό σύστημα ή αν η προβολή επηρεάζει κάποιο από τα εξερχόμενα νεύρα, τότε ο ασθενής πονάει, αντίστοιχα, στην μέση του ή κατά μήκος των σημείων όπου το νέυρο διέρχεται. Συνεπώς, ο πόνος που προκαλείται είναι αποτέλεσμα της πίεσης από την κήλη του μεσοσπονδύλιου δίσκου που προβάλει είτε επί του σπονδυλικού σωλήνα είτε επί της ρίζας του νεύρου. Ως συνέπεια, αυτά τα πιεστικά φαινόμενα από την κήλη του μεσοσπονδυλίου δίσκου στην ρίζα του νέυρου, δημιουργούν επιπλέον φλεγμονή και οίδημα. Η φλεγμονή στην έκφυση της νευρικής ρίζας καλείται ριζίτιδα.

Πως η θεραπεία με laser συμβάλει στην απαλλαγή του ασθενούς από την δισκοκήλη;

Παρά του ότι μια δισκοκήλη μπορεί να είναι μια δύσκολη περίπτωση για να θεραπευθεί, έχει αποδειχθεί ότι το laser αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια ικανών ιατρών και φυσικοθεραπευτών.

Η θεραπεία με laser, είναι μια εντελώς ακίνδυνη αγωγή για τους ταλαιπωρημένους ασθενείς, μειώνοντας τις ενοχλήσεις και τους πόνους, ακόμη και όταν προέρχονται από μια δισκοκήλη με έντονα πιεστικά φαινόμενα στις ρίζες των νεύρων.

Πιο συγκεκριμένα μια δέσμη laser δρα στο σώμα του ασθενούς με ποικίλους τρόπους παρέχοντας τα εξής θεραπευτικά χαρακτηριστικά:

- Πρώτα από όλα ο πονεμένος ασθενής αισθάνεται μια χαλάρωση των μυών του και σαφέστατη μείωση του πόνου στην περιοχή πίεσης από την δισκοκήλη.

- Αυτό που στην συνέχεια συμβαίνει σε θεραπευτικό πλέον επίπεδο, αφορά την επιρροή της δέσμης laser στην ρίζα του νέυρου μειώνοντας δραστικά την φλεγμονή και το οίδημα σε όλη την γύρω περιοχή.

- Όπως είναι φυσικό, η αποσυμπίεση της περιοχής, χάρη στον αντιφλεγμονώδη και αντιοιδηματική επιρροή των ακτινών laser δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες συρρίκνωσης ή μαρασμού της πρησμένης από την πίεση κήλης του μεσοσπονδυλίου δίσκου

Υπηρεσίες Θεραπευτικής με Τεχνολογία Laser

Οι παροχές μας στοχεύουν σε:

1. Ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα ανακούφισης ή πλήρους απαλλαγής από τους πόνους σας.

2. Ένα θεραπευτικό αποτέλεσμα σε παθήσεις ή τα συμπτώματα τους, όπως:

- Δισκοκήλες και Δισκοπάθεις σε αυχένα και μέση
- Αρθροπάθεις και Οστεοαρθρίτιδες
- Παθήσεις Ώμου, Λεκάνης, Γόνατου και Ποδιών Τενοντοπάθειες και
- Τενοντίτιδες Σύνδρομα, όπως του Καρπαίου Σωλήνα
- Τραυματισμούς και Κακώσεις Αθλητών
- Νευραλγίες, Κεφαλαλγίες και Ημικρανίες
- ... και πολλές ακόμη παθήσεις.

Βελτιώστε τη σωματική σας υγεία και ζήστε με ποιότητα τη ζωή σας χωρίς πόνο!!!

Η Θεραπεία με Laser είναι μία άκρως επιστημονική μέθοδος που προσφέρει:

- Άριστα θεραπευτικά αποτελέσματα από την πρώτη συνεδρία.

Μια δέσμη θεραπευτικού Laser είναι εντελώς:

- Ανώδυνη, ακίνδυνη και χωρίς καμιά παρενέργεια.

Επιπλέον, το κέντρο θεραπείας με Laser διαθέτει:

- Σύγχρονο εξοπλισμό σε μηχανήματα θεραπευτικών Laser τελευταίας τεχνολογίας

 
 

Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ 

Μήπως κάποιες τροφές «τρώνε» τον οργανισμό σας

 Το μόνο παγκοσμίως επιστημονικά αναγνωρισμένο με αποτέλεσμα σε 40 λεπτά.

ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ ΤΡΟΦΩΝ

ΒΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗ

 Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Τεστ Δυσανεξίας Τροφών κάνοντας κλικ εδώ!

ΜΕΘΟΔΟΣ TOMATIS

Η ΜΕΘΟΔΟΣ TOMATIS - ΜΙΑ ΝΕΥΡΟΑΙΣΘΗΤΙΡΙΑΚΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ

Κάντε κλικ στην εικόνα και διαβάστε το ενημερωτικό έντυπο!

tomatis Κάντε κλικ στην εικόνα και δείτε το ενημερωτικό βίντεο!

Η Μέθοδος TOMATIS® δημιουργήθηκε και τελειοποιήθηκε από τον Alfred Tomatis (1/1/1920 – 25/12/2001), ένα Γάλλο ιατρό ο οποίος εξειδικεύτηκε στην ωτορινολαρυγγολογία. Αφιέρωσε σημαντικό μέρος του επαγγελματικού βίου του στη μελέτη της σχέσης αυτιού και φωνής, και κατ’ επέκταση της σχέσης ακρόασης και επικοινωνίας. Οι ανακαλύψεις του έγιναν στο εργαστήριο φυσιολογίας της Σορβόννης και παρουσιάστηκαν στην Ακαδημία Επιστημών το 1957 και την Ακαδημία Ιατρικής του Παρισιού το 1960.

Ακουστικό Πρόγραμμα- Ακουστική Θεραπεία 

Ένας άνθρωπος είναι δυνατό να έχει ικανοποιητική ακοή αλλά να ακούει ανεπαρκώς. Το ηχητικό μήνυμα ακούγεται ορθά αλλά δεν αναλύεται επαρκώς μέσα σε ένα συναισθηματικό πλαίσιο. Ο εγκέφαλος αυτοπροστατεύεται δημιουργώντας προσχώματα τα οποία είναι δυνατό να ευνοήσουν την ανάπτυξη διαφόρων διαταραχών. Λέγεται ότι “η ακρόαση διακόπτεται”. Η μέθοδος TOMATIS διεγείρει τον εγκέφαλο. Οι συνεδρίες ακρόασης είναι δυνατό να επαναλαμβάνονται χρησιμοποιώντας ειδικά σχεδιασμένες συσκευές που διεγείρουν τον εγκέφαλο και τον βοηθούν να αναλύει πιο αποτελεσματικά το αισθητηριακό μήνυμα. Η καλοσυντονισμένη ακρόαση είναι δυνατό να σου αλλάξει τη ζωή.  Το αυτί δεν χρησιμοποιείται μόνο για ακοή. Διεγείρει επίσης τον εγκέφαλο και ισορροπεί τον άνθρωπο. Η καλοσυντονισμένη ακρόαση είναι συνεπώς βασικό συστατικό για τη προαγωγή της ανάπτυξης της προσωπικότητας. 

Οι συσκευές TOMATIS είναι σχεδιασμένες να δημιουργούν μια μοναδική διαφορά ηχητικής αντίληψης. Αυτό το ηχητικό αποτέλεσμα προκαλεί τη συστολή και χαλάρωση των μυών του εσωτερικού του αυτιού. Αυτή η παλινδρομική κίνηση γίνεται δυνατή λόγω της απότομης εναλλαγής από χαμηλές, συχνότητες μπάσων, οι οποίες δεν απαιτούν ιδιαίτερη προσπάθεια εκ μέρους του αυτιού, σε υψηλότερες, οξείες συχνότητες που απαιτούν από το αυτί μια ειδική προσπάθεια προσαρμογής. Αυτή η δραστηριότητα είναι σαν άσκηση γυμναστικής για το αυτί, το οποίο χάρη στην επαναλαμβανόμενη δραστηριότητα και τη σταδιακή κινητοποίηση του αυτιού, βελτιστοποιεί την αποστολή αισθητηρίων ηχητικών μηνυμάτων στον εγκέφαλο. 

Προγράμματα της μεθόδου Tomatis αφορούν: 

Παιδιά: Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή (ΔΑΔ), Διαταραχή Προσοχής, Σχολική Πορεία, Εξετάσεις, Μαθησιακές Δυσκολίες, Γλωσσικές Διαταραχές, Ενσωμάτωση ξένων γλωσσών. 

Ενήλικες: Γλωσσικές Διαταραχές, Δυσκολίες μάθησης, Στρες και άγχος, Ενσωμάτωση ξένων γλωσσών, Φωνή και μουσικότητα, Ψυχολογικές και Συναισθηματικές διαταραχές. 

Τρίτη Ηλικία: Ενέργεια, Μνήμη και Συγκέντρωση, Προσωπική Ανάπτυξη και Ευεξία. 

Εγκύους: Προετοιμασία για τοκετό, Προσωπική Ανάπτυξη και Ευεξία.

Διαβάστε περισσότερα για την Μέθοδο Tomatis  κάνοντας κλικ εδώ!

ΑΝΘΟΪΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧ

anthoiamata mpax

Όταν νιώθουμε πλήρεις, χαρούμενοι και θετικοί, απολαμβάνουμε καλύτερη υγεία. Εισπράττουμε περισσότερα από τη ζωή και μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα στους φίλους και την οικογένειά μας. Ορισμένες φορές όμως, χρειαζόμαστε μια μικρή βοήθεια προκειμένου να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τις ισορροπίες και να προχωρήσουμε μπροστά. Στις περιπτώσεις αυτές μπορούν να βοηθήσουν τα ανθοϊάματα του Bach.  

Τα ανθοϊάματα Μπαχ (Bach Flower Remedies) είναι μια εναλλακτική μέθοδος θεραπείας, την οποία ανακάλυψε ο Άγγλος γιατρός Έντουαρντ Μπαχ, στις αρχές του 20ου αιώνα. Παρασκευάζονται από 38 διαφορετικά λουλούδια της Αγγλίας και είναι τελείως ακίνδυνα, χωρίς καμία παρενέργεια ή αλληλεπίδραση με άλλα φάρμακα ή ουσίες. Έτσι μπορεί να τα πάρει καθένας (ακόμα και μωρά και ζώα), αρκεί να βρει ποια από τα 38 ταιριάζουν στην δική του περίπτωση. 

Τα ιάματα Μπαχ ανήκουν στις ενεργειακές θεραπείες. Σύμφωνα με τους θεραπευτές και όσους τα χρησιμοποιούν, θεραπεύουν το νοητικό και συναισθηματικό μέρος του ατόμου και γι’ αυτό κατόπιν μπορούν να θεραπεύσουν και το φυσικό σώμα, αφού οι αιτίες των περισσότερων ασθενειών βρίσκονται σ' εκείνα τα επίπεδα. Μπορεί για παράδειγμα κάποιος να έχει ελλείψεις στον οργανισμό του λόγω κακών διατροφικών ή άλλων συνηθειών. Τα ιάματα Μπαχ δε θα προσθέσουν αυτό το στοιχείο που λείπει, αλλά θα βοηθήσουν το άτομο να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή του, ή τις απαραίτητες κινήσεις και επιλογές (π.χ. επιλογή ενός καλού γιατρού) ή μια αλλαγή στη νοητική και συναισθηματική στάση, τα οποία με τη σειρά τους θα φέρουν αποτέλεσμα στο φυσικό σώμα. 

Τρόπος παρασκευής 

Ο συνήθης τρόπος παρασκευής είναι αυτός της ηλιακής μεθόδου, όπου τα επιλεγμένα άνθη μένουν για τρεις ώρες σε νερό πηγής κάτω απ' τον ήλιο. Κατόπιν τα άνθη αφαιρούνται και το ενεργοποιημένο νερό αναμειγνύεται με μπράντι. Σε άλλες περιπτώσεις τα άνθη βράζονται στο νερό πηγής. Το αποτέλεσμα και των δύο μεθόδων είναι το μητρικό ίαμα, το οποίο διαλύεται περαιτέρω για να δημιουργηθούν τελικά τα μπουκαλάκια με τα ανθοϊάματα που αγοράζουμε από τα φαρμακεία. 

Τρόπος χρήσης 

Αφού ο θεραπευτής ή το ίδιο το άτομο επιλέξει τα ιάματα που του ταιριάζουν, τα παίρνει τέσσερις φορές τη μέρα, από τέσσερις σταγόνες κάτω απ' τη γλώσσα. Το μάξιμουμ των ιαμάτων που μπορεί να πάρει κάποιος είναι εφτά. Δεν υπάρχει περίπτωση υπερδοσολογίας ή άλλος κίνδυνος, καθώς είναι απολύτως ασφαλή, χωρίς χημικές ουσίες. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι απλά τα ιάματα να μην δουλέψουν.

Διαβάστε περισσότερα για τα Ανθοϊάματα του Μπαχ  κάνοντας κλικ εδώ !

Εφαρμόζει τις επεμβάσεις της στην Κλινική "ΑΓ. ΛΟΥΚΑΣ", στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης:

ΑΜΥΓΔΑΛΕΚΤΟΜΗ

- ΑΔΕΝΟΤΟΜΗ

- ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΡΙΝΙΚΟΥ ΔΙΑΦΡΑΓΜΑΤΟΣ

- ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΡΙΝΟΣ

- ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΡΙΝΙΚΩΝ ΠΟΛΛΥΠΟΔΩΝ

- ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΙΟΥ ΩΤΟΣ

- ΤΥΜΠΑΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

- ΜΙΚΡΟΛΑΡΥΓΓΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

ΒΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗ

ΒΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ-ΜΠΡΟΥΣΚΕΛΗ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΟΣ

ΕΙΔΙΚΕΥΘΕΙΣΑ ΣΤΟ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΟ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ TOMATIS

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ LASER

Αλ. Παπάγου 23Α (απέναντι από την είσοδο στης Αστυνομίας), Αλεξάνδρεια
Τηλ.: 2333028222 & 6942017405
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.