Με μουσική, κόσμο και καλοκαιρινή διάθεση άνοιξε το βράδυ της Δευτέρας 17 Αυγούστου η αυλαία για το Κινητό Μουσικό Περίπτερο της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας, στην οδό Τσούπελη, στο κέντρο της πόλης.
Η πρώτη από τις οκτώ καλοκαιρινές μουσικές βραδιές γέμισε την περιοχή με ήχους, ενώ τα καταστήματα γύρω από την υπαίθρια σκηνή γέμισαν από παρέες που επέλεξαν να απολαύσουν τη βραδιά με καλή μουσική, ποτό και όμορφη διάθεση.
Τη βραδιά «έντυσε» μουσικά η Μαρία Κατηρτζίδου, μια νέα και ανερχόμενη τραγουδοποιός, η οποία έχει ξεκινήσει δυναμικά τις live εμφανίσεις της και πλέον βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της νέας μουσικής σκηνής.
Στις εμφανίσεις της συνδυάζει το σύγχρονο ελληνικό τραγούδι με τον ηλεκτρικό ήχο, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο ένταση, ενέργεια και αγαπημένες διασκευές.
Παράλληλα, η Μαρία Κατηρτζίδου παρουσίασε και τραγούδια από την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τίτλο «2 εγώ του έρωτα».
Μαζί της ήταν οι μουσικοί Ιάσωνας Ανοιξιάδης στην κιθάρα και Δημήτρης Ράιος στα κρουστά.
{gallery}https://www.flickr.com/photos/132226078@N08/albums/72177720335163765{/gallery}

