Συνεχίζουν στην Αλεξάνδρεια Πουρλιοτοπούλου και αδελφές Χατζοπούλου

Η Διοίκηση του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια ανακοίνωσε ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο τρεις ακόμη αθλήτριες θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο “πλούσιο ρόστερ" της γυναικείας ομάδας.

Πρόκειται για τις, Βιβή Πουρλιοτοπούλου ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει αναδείξει ποτέ ο σύλλογος και τις "πολλά υποσχόμενες" αδελφές Χριστίνα και Κική Χουτζοπούλου.

Η Βιβή Πουρλιοτοπούλου είναι 17 ετών κι αγωνίζεται ως ακραία και διαγώνιος. Ξεκίνησε το βόλεϊ από τις ακαδημίες του συλλόγου κι έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα. Έχει συμμετάσχει σε κλιμάκια της προεθνικής και πέρσι έκανε την κορυφαία της σεζόν καθώς ήταν ένα από τα κύρια επιθετικά "όπλα" της ομάδας στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Η 18χρονη Χριστίνα Χουτζοπούλου επανέρχεται στην ενεργό δράση μετά την περσινή της απουσία. Σημαντική προσθήκη καθώς αγωνίζεται στην νευραλγική θέση του λίμπερο. Επί χρόνια αθλήτρια του Γ. Α. Σ. αγωνιζόμενη κι αυτή σε όλα τα αγωνιστικά τμήματα.

Η Κική Χουτζοπούλου ακόμη ένα αυθεντικό ταλέντο που βγήκε απο τα σπάργανα του συλλόγου. Είναι 17 ετών κι αγωνίζεται ως ακραία και διαγώνιος. Πέρυσι μαζί με την Πουρλιοτοπούλου Β. αποτέλεσαν ένα από τα καλύτερα επιθετικά δίδυμα του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής.