ΓΑΣ Αλεξάνδρεια: Η αγωνιστική κίνηση του σαββατοκύριακου

Από τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια ανακοινώθηκε η αγωνιστική κίνηση του σαββατοκύριακου.

Ήττα για τι γυναίκες - Καπαρωσαν την 3η θέση οι κορασίδες - Επέστρεψαν στις νίκες οι παγκορασίδες

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-3
Παρά το πολυ καλό ξεκίνημα στο παιχνίδι η γυναικεία ομάδα μας δεν κατάφερε να αποφύγει την ηττα απο τον πολύ δυνατό Πιερικό.
Οι γυναίκες του ΓΑΣ μπήκαν αποφασισμένες να παλέψουν το παιχνίδι και κατάφεραν με υψηλή απόδοση να πάρουν εύκολα το πρώτο σετ με 25-20. Η συνέχεια όμως δεν ηταν ανάλογη, ο Πιερικός ισορρόπησε το παιχνίδι, τα κορίτσια της πόλης μας έπεσαν ψυχολογικά και αγωνιστικά με αποτέλεσμα η ομάδα της Κατερίνης να φτάσει στη νίκη με 1-3.

ΣΕΤ: 1-3 (25-20, 20-25,17-25, 20-25)
Συνθεση: Χατζοπούλου Δήμητρα, Δριζη Ελσα, Μπογδάνου Δήμητρα, Μαυρούδη Δήμητρα, Μπλαχάβα Ελισάβετ, Χουτζοπούλου Κική, Χούχα Σοφία, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Γρηγοράκη Ιωάννα, Παπαδήμα Νάσια, Παύλου Πέρσα, Παύλου Μαρία
Προπ. :Βασιλακάκη Μαρία

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-0

Εύκολο απόγευμα για τις κορασίδες του ΓΑΣ. Πιάνοντας καλή απόδοση δεν δυσκολεύτηκαν να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Αιγινίου. Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Αλεξάνδρειας εξασφάλισε την 3η θέση στο πρωτάθλημα. Μια επιτυχημένη σεζόν για τις κορασίδες μας εάν αναλογιστούμε το επιβαρυμένο πρόγραμμα των κοριτσιων.

ΣΕΤ: 3-0 (25-20, 25-14, 25-17)
Σύνθεση : Πουρλιοτοπούλου Βιβή, Χουτζοπούλου Κική, Μπλαχάβα Ελισάβετ,Χούχα Σοφία,Παύλου Μαρία, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παπαδήμα Νάσια, Γρηγοράκη Ιωάννα.
Προπ. : Βασιλακάκη Μαρία

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 3-0

Επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στις νίκες για τις παγκορασίδες μας. Μία νίκη που θα έχει πολλαπλά οφέλη για την ομάδα της Αλεξάνδρειας. Τόσο βαθμολογικά οσο και στο ψυχολογικό τομέα. Το Κιλκίς υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας της πόλης μας.

ΣΕΤ: 3-0 (25-14, 25-19, 25-19)
Σύνθεση : Γρηγοράκη Ιωάννα, Χούχα Σοφία, Παπαδήμα Νάσια, Παπαζήση Αλεξάνδρα, Παύλου Πέρσα, Παύλου Μαρία, Παπαεμμανουήλ Έφη, Μάρτου Κατερίνα, Σαλιάρα Νικολέτα, Γιοβανοπούλου Ελένη, Τζέση Τσέρυ.
Προπ. : Βασιλακάκη Μαρία
Βοηθ. Προπ. : Χατζοπούλου Δήμητρα