Logo

Ομάδα επιχειρηματιών της πόλης ανέλαβε να αναστήσει την Βέροια - Η νέα διοίκηση του ΓΑΣ Βέροια (φωτογραφίες)

Μια νέα μέρα ξεκινά για την ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας. Την Δευτέρα το απόγευμα έγινε η ανάδειξη της νέας διοίκησης του ΓΑΣ Βέροια, η οποία θα αναλάβει όλες τις διαδικασίες για την επιστροφή της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Τη νέα διοίκηση του συλλόγου θα αποτελούν οι:

Στέφανος Αποστολίδης
Στέλιος Μεϊμαρίδης
Νίκος Νούλας
Κωνταντίνος Μπίκας
Αχιλλέας Μπίκας
Γιάννης Ασλανίδης
Στέργιος Διαμάντης
Γιώργος Κουτσιώνης
Γιάννης Ιωαννίδης
Αναπληρωματικοί είναι οι
Σαρηγιαννίδης Στάθης
Σισμανίδης Γιάννης
Σισμανίδης Κώστας

Προπονητή της νέας ομάδας θα αναλάβει ο Νίκος Παπανώτας.

IMG 20180730 201056

Η Γενική Συνέλευση

Την Γενική Συνέλευση άνοιξε ο Μιχάλης Σακαλής. Έκανε έναν μίνι απολογισμό των δράσεων της προσωρινής διοίκησης (φροντίδα γηπέδου, έξωση ΠΑΕ από το Δημοτικό Στάδιο κ.α.) και άσκησε σκληρή στους προηγούμενους ιδιοκτήτες της ΠΑΕ Βέροιας. "Οι Καρυπίδης - Παπαδόπουλος κατέστρεψαν μια ομάδα, πρόδωσαν μια πόλη. Δεν σεβάστηκαν την ιστορία της ομάδας. Πήραν την ομάδα χωρίς χρέη και έπρεπε τουλάχιστον να την παραδώσουν στην Β΄Εθνική" σχολίασε ο κ. Σακαλής και ευχαρίστησε τον Δήμο Βέροιας και τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη για την υποστήριξη. 

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ανέλαβε ο Κώστας Ασλάνογλου, ο οποίος μετέφερε στο σώμα το ενδιαφέρον ομάδας επιχειρηματιών της πόλης το ενδιαφέρον να ηγηθούν της νέας προσπάθειας.

Εκ μέρους της ομάδας επιχειρηματιών, ο Στέφανος Αποστολίδης πήρε τον λόγο και τόνισε: "Μια νέα ημέρα ξεκινά για την πόλη. Μια ομάδα, μια παρέα. Μέγας χορηγός θα είναι οι αδερφοί Μπίκα. Χορηγοί θα είναι οι αδερφοί Μεϊμαρίδη και ο Στέφανος Αποστολίδης. Θέλαμε με τον κ. Μπίκα ένα νέο ξεκίνημα χωρίς τα βάρη του παρελθόντος. Θέλουμε να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά. Σε αυτό το μοντέλο θα προχωρήσουμε, μαζί με κάποιους έμπειρους παίκτες. Έχουμε προπονητή (σ.σ. Νίκος Παπανώτας) και τεχνικό διευθυντή (σ.σ. Γιώγος Μεταξάς) και η ομάδα θα παίξει στην ΄' Εθνική. Θα δώσουμε μεγάλο βάρος στα ερασιτεχνικά τμήματα του ΓΑΣ".

"Μην περιμένετε μεγάλα βήματα αμέσως. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα στην ομάδα μαζί με τους επιχειρηματίες του Δ.Σ. Θα είναι δίπλα μας και ισχυρές επιχειρήσεις της πόλης" πρόσθεσε ο Χρήστος Μπίκας.

Αμέσως μετά έγιναν οι εκλογές και αναδείχθηκε η νέα διοίκηση.

{jlex}flickr:72157671756956698{/jlex}

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb