Logo

Ο Παπαλαζαρίδης στο Μακροχώρι

Παίκτης του Μακροχωρίου είναι ο Αλέξανδρος Παπαλαζαρίδης. Ο 21χρονος (2/5/1993) τερματοφύλακας συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Μακροχωρίου και από σήμερα αποτελεί μέλος της ομάδας μας.

Ο Αλέξανδρος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Στην συνέχεια σε ηλικία 16 χρόνων πήρε μεταγραφή στην ομάδα του Μαραθώνα Καλαμαριάς ενώ την περσινή σεζόν ήταν βασικό μέλος του Πυρσού Θεσσαλονίκης στον οποίο έπαιξε και τα 26 παιχνίδια.

Αμέσως μετά την συμφωνία του με την ομάδα δήλωσε στο makrochorifc.gr: «Είμαι χαρούμενος για την μεταγραφή μου στο Μακροχώρι και ελπίζω να αποδείξω ότι αξίζω αυτήν την ευκαιρία. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον προπονητή μου για αυτή την ευκαιρία ενώ τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Βασίλη Διαμαντή που με έφερε στην ομάδα και τον κύριο Ιάκωβο Φλώριδη τον ατομικό μου προπονητή».

Φιλική νίκη επί της Ειρηνούπολης

Φιλική νίκη με 4-2 επί της Ειρηνούπολης σημείωσε το Μακροχώρι. Οι γηπεδούχοι έμειναν πίσω στο σκορ με αυτογκόλ αλλά μπόρεσαν και γύρισαν τον αγώνα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Τσιούπρο.

Η Ειρηνούπολη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 13΄ έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία με τον Λαμπριανίδη να εκτελεί φάουλ τον Κύρου να λέει όχι, τον Πέτγαζλη να παίρνει το ριμπάουντ αλλά ο Κύρου εξ επαφής απέκρουσε σε κόρνερ. Την εκτέλεση του κόρνερ ανέλαβε ο Κουκουράκης με τους γηπεδούχους να μην διώχνουν καλά και να στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα τους για το 0-1.

Το Μακροχώρι θέλησε 26 λεπτά για να απαντήσει καθώς στο 39΄ ο Λεφίδης πίεσε τον Λαμπριανίδη αυτός γύρισε άσχημα στον Ιωακειμίδη με τον Τσιούπρο να «κλέβει» την μπάλα και με πλασέ από πλάγια θέση να κάνει το 1-1.

Η ανατροπή ήρθε στο 44΄ όταν ο Ντένης έκανε το σουτ ο Ιωακειμίδης απέκρουσε με τον Τσιούπρο να παίρνει το ριμπάουντ και να κάνει το 2-1.

Στο 51΄ ο Παπαλαζαρίδης ανέτρεψε τον Λαμπριανίδη μέσα στην περιοχή ο Παρασίου έδειξε πέναλτι με τον Έξαρχο να το εκτελεί και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια, 2-2.

Η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη δεν άργησε αυτή την φορά να αντιδράσει και στο 53΄ ο Λεφίδης με ωραία ενέργεις έκανε την σέντρα και ο Τσιούπρος με κεφαλιά έκανε το 3-2 και το προσωπικό του χατ-τρικ.

Στο 67΄ ο Βούλγαρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 4-2 για την ομάδα του Μακροχωρίου που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ: Κύρου (46΄ Παπαλαζαρίδης), Λεφίδης, Ηλιάδης (62΄ Ιωαννίδης), Μπλούκας (46΄ Κουρτίδης), Τζέπης (64΄ Πέικος), Ζωγράφος (73΄ Τσιντσάρης), Ζαχαριουδάκης (68΄ Λάρη), Ντένης (75΄ Λέσλη), Αργυρόπουλος (46΄ Πατσιαβούρας), Τσιούπρος (58΄ Αναστάσης), Βούλγαρης (68΄ Κωτσιόπουλος)

ΑΣ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ: Ιωακειμίδης (46΄Σεϊτανίδης), Συμεωνίδης (58΄ Φασίδης), Βαλδήρ, Τενεκετζής, Αργυρίου, Κουκουράκης (62΄ Παπαδόπουλος), Λαμπριανίδης (77΄ Παντζαρτζίδης Β.), Σαμψωνίδης (66΄ Σπυρίδης), Καλφούτζος (58΄ Παντζαρτζίδης Μ.), Πέτγαζλης (58΄ Τζεϊρανίδης), Έξαρχος (77΄ Νικουράτζε)

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb