Logo

Γυναικείο: Εύκολα τις Ολυμπιώτισσες η Αγία Βαρβάρα

Νικήτρια αναδείχτηκε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που βρέθηκε αντιμέτωπη με την αντίστοιχη ομάδα Ολυμπιώτισσες Ελασσόνας, για την 3η αγωνιστική πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, το απόγευμα της Κυριακής 18/12/2016, με τελικό σκορ 6 – 2.

Η ομάδα των κοριτσιών του Αγροτικού Αστέρα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μόλις στο 5', προηγήθηκε με τέρμα της Παπαδοπούλου, με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής μετά από πάσα ακριβείας της Νούσκα, ενώ στο 9' διπλασίασε τα τέρματα για τον Αστέρα η ίδια παίκτρια, που έφυγε μόνη στην αντεπίθεση, μετά από κάθετη πάσα της Μουρατίδου στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων.

Την ευκαιρία για να μειώσουν πήραν οι φιλοξενούμενες στο 13’ με τέρμα που πέτυχε η Χατζούλη όταν πήρε την απόκρουση της Κανελλάκη, στο δεύτερο δοκάρι, μετά από εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή.

Παρόλο που η ομάδα του Αστέρα δέχθηκε γρήγορα μείωση του αποτελέσματος δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, με σειρά αυτή τη φορά τη Ντούσκα, στο 16’, που πήρε κεφαλιά μετά το γέμισμα της Παπαδόπουλου μέσα στην περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Συμεωνίδου, κάνοντας στο 3 – 1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Η ομάδα των κοριτσιών του Αστέρα εκτός των 3 τερμάτων που πέτυχε είχε και πολλές κλασικές ευκαιρίες για την επίτευξη περισσότερων τερμάτων.

Δυο φορές με τη Μουρατίδου στο 17΄ στο σουτ που δοκίμασε η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι και στο 40΄ με σουτ πάνω στην κίνηση στο ύψος της περιοχής, αλλά απέκρουσε σωτηρία σε κόρνερ η τερματοφύλακας.

Στο 30' σουτ της Κιουτάχιαλη, έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι και δυο φορές με την Παπαδοπούλου στο 33' σε τετ-α-τετ απέκρουσε σωτηρία η τερματοφύλακας και στο 43' δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Ο επιθετικός μονόλογος από τα κορίτσια του Αστέρα συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με την ευκαιρία του αγώνα στο 47' με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Κιουτάχιαλη, από το ημικύκλιο του κέντρου του γηπέδου, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Επόμενη πολύ καλή στιγμή στο 51' με σουτ της Καλαϊτζόγλου, από την μικρή περιοχή μπροστά σε κενή εστία, αλλά η μπάλα πήγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η Κιουτάχιαλη δεν κατάφερε να αξιοποιήσει την ευκαιρία να πετύχει ένα τέρμα όταν βγήκε σε τετ-α-τετ στο 52’ και απέκρουσε σωτηρία η τερματοφύλακας.

Τη λύση στην επιθετική δυστοκία έδωσε στο 55' η Παπαδοπούλου που έφυγε μόνη στην αντεπίθεση και με σουτ, από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4 – 1.

Το 5 – 1 έγινε στο 69' με το καλύτερο τέρμα της ημέρας, που πέτυχε η Μουρατίδου ,όταν ξεκίνησε από κέντρο του γηπέδου πέρασε 4 – 5 παίκτριες, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Συμεωνίδου.

Στο 62' μείωσαν οι φιλοξενούμενες με τη Χατζούλη που εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Αστέρα και με πλασέ, από τη μικρή περιοχή, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Κανελλάκη.

Ο επιθετικός μονόλογος των κοριτσιών του Αστέρα δε σταμάτησε και στο 72' έφυγε πάλι μόνη σε τετ-α-τετ η Μουρατίδου αλλά στο σουτ που δοκίμασε, απέκρουσε στην έξοδο της η Συμεωνίδου. Αυτό που δεν κατάφερε στο 72΄, η ίδια παίκτρια, το πέτυχε στο 79' όταν έφυγε στην αντεπίθεση, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τη Συμεωνίδου , γράφοντας και το τελικό 6 – 2 .

Λίγο πριν τη λήξη στο 91' πολύ καλή ευκαιρία με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Στρίμπα, έξω από την περιοχή, αλλά απέκρουσε σωτήρια η Συμεωνίδου σε κόρνερ.

Η απόδοση της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή, παρόλο που είχε απουσίες και επικρατούσε και φοβερό κρύο .

Αξίζει να σημειωθεί η παρουσία του Αλέκου Αλεξανδρή (πρώην παίκτη της ΠΑΕ Βέροιας και του Ολυμπιακού) στον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Γιάννη Γιάννο, πρώην παίκτη του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιάννης Γιάννος): Κανελλάκη, Δεληγιαννίδου Α., Τσεχελίδου, Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Στρίμπα, Φεϊμ, Καλαϊτζογλου (63' Δεληγιαννίδου Αγ.), , Μουρατίδου, Παπαδοπούλου , Ντούσκα (83' Τελχαλάλι)

ΟΛΥΜΠΙΩΤΙΣΣΕΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αλέκος Αλεξανδρής): Συμεωνίδου, Σταμουλοπούλου, Φούντα, Παπαδήμου, Κατσάρα, Ζουρλαδάνη, , Μπακόλα (82' Μπουρουζίκα), Χατζούλη, Σανίδα, Γκαραγκονούλη, Πούλιου.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Ιωαννίδης Νικόλαος με βοηθούς τον κ. Παπαδόπουλο Θεόδωρο και τον κ. Εμμανουήλ Βασίλειο, από της ΕΠΣ Κοζάνης

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb