Logo

Κέρδισε τις Ασπρόμαυρες Αμαζόνες η Αγία Βαρβάρα

Νικητήρια αναδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που βρέθηκε αντιμέτωπη με την αντίστοιχη ομάδα Ασπρόμαυρες Αμαζόνες, για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών, στο γήπεδο της Νέας Πέλλας, το απόγευμα της Κυριακής 4/12/2016, με τελικό σκορ 4 – 12.

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε 1΄ σιγή για τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας της ποδοσφαιρικής ομάδας Σαπεκοένσε της Βραζιλίας.

Η ομάδα των κοριτσιών του Αγροτικού Αστέρα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησε περιθώρια στην αντίπαλη ομάδα των Γιαννιτσών.

Το χορό των τερμάτων άνοιξε η Κιουτάχιαλη η αρχηγός του Αγροτικού Αστέρα, στο 10' με ωραία ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Τσαρτσαράκη. Η αντίδραση από τις γηπεδούχες ήρθε στο 17' με σουτ της Σγουράκη μέσα από την περιοχή, μετά από αδράνεια της άμυνας του Αστέρα και κατέληξε στα δίχτυα της Κανελλάκη.

Με την ισοφάριση τα κορίτσια του Γιάννη Γιάννου ανέβασαν στροφές και με τρία ακόμη τέρματα, στο 24' της Ντούσκα , στο 26' με την Παπαδοπούλου και στο 42' με την Μουρατίδου, έκαναν το 1 - 4 που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στο 29' είχαν πολύ καλή ευκαιρία με δυνατό σουτ της Κιουτάχιαλη, έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ στο 35' ακυρώθηκε τέρμα της αφύλακτης Μπαξεβάνου, με σουτ από το ύψος της περιοχής, για φάουλ επιθετικού του Αστέρα πάνω στην τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό με την Παπαδοπούλου στο 46' να κάνει το 1 – 5 και στο 49' η Μουρατίδου το 1 - 6.

Στη συνέχεια του αγώνα τα κορίτσια του Αστέρα έριξαν το ρυθμό τους, γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι Αμαζόνες και μείωσαν σε 3 - 6, με τη Σγουράκη στο 54' και στο 56' με ωραίο ψιλοκρεμαστό σουτ από το ύψος τη περιοχής.

Η μείωση αυτή πείσμωσε περισσότερο την ομάδα του Αστέρα και με επιθετικό μονόλογο στη συνέχεια πέτυχε άλλα 6 γκολ , στο 57' με την Κιουτάχιαλη , στο 66' με τη Μουρατίδου που έκανε χατ τρικ, στο 71' και 76' με τη Ντούσκα που έκανε επίσης και αυτή χατ τρικ και στο 79´ και 86' με την Παπαδοπούλου που έφτασε τα 4 τέρματα στον αγώνα.

Οι γηπεδούχες μείωσαν στο 81' με γκολ της Αλατζίδου με πλασέ από τη μικρή περιοχή, ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες από την πλευρά του Αστέρα για οφσάιντ της σκόρερ.

Εκτός από τα 12 γκολ που πέτυχε η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα έχασε πολλές καλές ευκαιρίες για την επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων, με τετ-α-τετ της Παπαδοπούλου στο 9' αλλά απέκρουσε σωτηρία η Τσαρτσαράκη και στην επαναφορά σούταρε η ίδια παίκτρια στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Πολύ καλό απευθείας σουτ της Παπαδοπούλου, στο 37', που έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά την εκτέλεση φάουλ της Στρίμπα, από το χώρο του κέντρου.

Στο δεύτερο ημίχρονο μεγάλη ευκαιρία στο 75', με τη Ντούσκα που έφυγε μόνη στην επίθεση και στο δυνατό σουτ που δοκίμασε η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Ενώ στο 85' με ατομική ενέργεια της Μπαξεβάνου που έφυγε από πλάγια δεξιά μπήκε στην περιοχή και στο σουτ που δοκίμασε η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της Τσαρτσαράκη.

Η απόδοση της ομάδας του Αγροτικού Αστέρα ήταν πολύ καλή για μια ακόμα αναμέτρηση.

ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ (Δημήτριος Αβραμίδης): Τσαρτσαράκη, Λαζαρίδου Κυρ. , Παπαδοπούλου, Αλατζίδου, Σγουράκη, Αθανασιάδου, Πρέμτση (52' Λαζελή), Κάσα, Μαντζούκη, Λαζαρίδου Κ., Χατζή (27' Συρόκα).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιάννης Γιάννος): Κανελλάκη, Δεληγιαννίδου Α., Τσεχελίδου (63' Καλαϊτζόγλου), Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Στρίμπα, Φεϊμ, Μουρατίδου, Παπαδοπούλου, Ντούσκα (76' Δεληγιαννίδου Αγ.), Δελησσάβα (66' Ιντζεβίδου).

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κάτης Αθανάσιος με βοηθούς τον κ. Λιθοξοϊδη Στυλιανό και τον κ. Δούμτση Παύλο από την ΕΠΣ Φλώρινας.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb