Logo

Δυο Βεροιώτες στο Ιράν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου καλλιτεχνών

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου καλλιτεχνών 2016 7Χ7, στο νησί Qeshm του Iran το δεκαήμερο 13 έως 23 Φεβρουαρίου 2016, με τη συμμετοχή των Εθνικών ομάδων Ελλάδος , Τουρκίας, Γερμανίας, Σουηδίας, Ουγγαρίας, Ρουμανίας, Αζερμπαϊτζάν, Ιαπωνίας και Ιράν, που διοργανώθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό από την Ιρανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Στην αποστολή συμμετείχαν γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες – παίκτες της ομάδας όπως Θάνος Πετρέλης, Κώστας Φραγκολιάς, Μάρκος Στεφανίδης, Λευτέρης Δημηρόπουλος, Δημήτρης Καρατζουβαλής, Βλαδίμηρος Λόμπα, Ολεγκ Προτάσωφ, Χάρης Κωστάκης, Θάνος Γιαννακόπουλος και Κώστας Γκρέκας με προπονητή τον Βεροιώτη Βασίλειο Αμανατίδη καθώς και ο Πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα Σπύρος Κωτσιαντής με την ιδιότητα του διαιτητή που «ξανασφύριξε» μετά από πολύ καιρό σε όλους τους αγώνες που έγιναν, με μεγάλη επιτυχία.

Η Εθνική μας ομάδα είχε καλή παρουσία και κατέλαβε την 5η θέση , με 2 νίκες και 2 ήττες, ενώ ο Πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα Σπύρος Κωτσιαντής αναδείχθηκε καλύτερος διαιτητής μετά από ψηφοφορία των διοργανωτών.

Εκτός των ελλήνων καλλιτεχνών που συμμετείχαν στο παγκόσμιο κύπελλο παραβρέθηκαν μεγάλες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου όπως ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η Εθνική ομάδα του Ιράν που στον τελικό κέρδισε την αντίστοιχη ομάδα της Ρουμανίας με σκορ 1 – 0.
Η επόμενη διοργάνωση έχει παραγραμματιστεί για το 1ο δεκαήμερο Μαΐου 2017 στη Μόσχα.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb