Logo

Beach Soccer: Πρόκριση για τέσσερις

beach soccer

Συνεχίστηκε Τετάρτη και Πέμπτη το 2ο τουρνουά BeachSoccer στο γυμναστήριο “Άρης Γεωργιάδης” στην Εληά με τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής της Α΄ Φάσης της διοργάνωσης.

Στον Α΄ Όμιλο, μετά και τα προχθεσινά αποτελέσματα οι Βετέξ και οι Ticket4all σημείωσαν την τρίτη τους νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις, εξασφαλίζοντας μ’ αυτόν τον τρόπο την πρόκριση τους στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Ανάλογη κατάσταση έχει διαμορφωθεί και στον Β΄ Όμιλο, με τους VodkaJuniors και VrettosRecyclingTeam να προκρίνονται και μαθηματικά στους 8 και τους “XNet-Πατσιαβούρας να βρίσκονται και αυτοί με τη σειρά τους πολύ κοντά στο να πετύχουν τον ίδιο στόχο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων της 3ης αγωνιστικής και οι βαθμολογίες των δύο ομίλων έχουν ως εξής:

Α΄ Όμιλος

Τα αποτελέσματα

Drawcafé-FilisGlass-Τρίγωνο 6-5 στην παράταση

Κούλαπιάστον vol2-Ticket4all 8-11

Ambe lale-Βετέξ 3-10

Ρεπό: Στάσου Μύγδαλα

Η βαθμολογία

1

Βετέξ

24-11

9

2

Ticket4all

26-21

9

3

Τρίγωνο

20-19

3

4

Ambe lale

18-27

3

5

Draw café-Filis Glass

14-14

2

6

Κούλα πιάστον vol2

13-17

0

7

Στάσου Μύγδαλα

10-16

0

Η επόμενη αγωνιστική

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Τρίγωνο-Κούλα πιάστον vol2 (19:00)

Draw café-Filis Glass-Ambe lale (20:00)

Ticket4all-Στάσου Μύγδαλα (21:00)

Ρεπό: Βετέξ

B΄ Όμιλος

Τα αποτελέσματα

Smile Market-Vodka Juniors 0-3 άνευαγώνος

Bayern Ολομόναχοι-“X”Net-Πατσιαβούρας 3-8

Vrettos Recycling Team-NBCA PESTO KAPOU 7-5

Η βαθμολογία

1

Vodka Juniors

16-8

9

2

Vrettos Recycling Team

19-14

8

3

“X”Net-Πατσιαβούρας

19-15

5

4

NBCA PESTO KAPOU

9-14

0

5

Bayern Ολομόναχοι

10-19

0

6

Smile Market

5-8

-3

Η επόμενη αγωνιστική

Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

Vodka Juniors-Vrettos Recycling Team (19:00)

NBCA PESTO KAPOU-“X”Net-Πατσιαβούρας (20:00)

Bayern Ολομόναχοι-Smile Market (21:00)

Αλλαγή φρουράς είχαμε στον πίνακα των σκόρερ, καθώς ο Σωκράτης Λαμπριανίδης των Ticket4all απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, έχοντας σκοράρει 10 φορές σε 3 αναμετρήσεις. Από εκεί και πέρα, ακολουθούν ο Γιάννης Θεοδωρίδης των Ambelale και ο Βασίλης Γιαουτζής των “XNet-Πατσιαβούρας με 9 τέρματα, ενώ στα 8 βρίσκονται ο Αχιλλέας Νεστορόπουλος των Bayern Ολομόναχων, ο Κώστας Ντέλλας των Drawcafé-FilisGlass και ο μέχρι πρότινος πρωτοπόρος Λάζαρος Πίκος των Στάσου Μύγδαλα.

Αναλυτικά ο πίνακας των σκόρερ μετά τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής έχει διαμορφωθεί ως εξής:

10 γκολ

Σωκράτης Λαμπριανίδης (Ticket4all)

9 γκολ

Γιάννης Θεοδωρίδης (Ambelale), Βασίλης Γιαουτζής (“XNet-Πατσιαβούρας)

8 γκολ

Αχιλλέας Νεστορόπουλος (Bayern Ολομόναχοι), Κώστας Ντέλλας (Drawcafé-FilisGlass), Λάζαρος Πίκος (Στάσου Μύγδαλα)

7 γκολ

Κώστας Παγγούρας (Ambelale), Γιώργος Μπουντζόλας (VodkaJuniors), Λευτέρης Κίτσας (VrettosRecyclingTeam)

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής εξελίχθηκαν ως εξής:

Drawcafé-FilisGlass-Τρίγωνο 6-5 στην παράταση

Την παρθενική του νίκη στη διοργάνωση σημείωσε το Drawcafé-FilisGlass επικρατώντας στην παράταση του Τριγώνου με σκορ 6-5. Η αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπη και κρίθηκε στο δεύτερο λεπτό της παράτασης, όταν ο Τάτσης με δυνατό σουτ νίκησε τον Σακαλή και χάρισε τους δύο βαθμούς της νίκης στην ομάδα του. Προηγουμένως οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν συνεχώς στο σκορ, με κανέναν από τους δύο αντιπάλους να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ, έστω και με διαφορά δύο τερμάτων, καθ’ όλη τη διάρκεια της παιχνιδιού.

Drawcafé-FilisGlass: Ζαρογιάννης, Ντέλλας 2, Σαρηγιαννίδης, Τάτσης 4, Γραμματόπουλος, Τσεκούρας, Γιάννου, Φαρμάκης.

Τρίγωνο: Σακαλής Αντ., Σακαλής Μ., Παπαδόπουλος 1, Χουϊλουλίδης 2, Τερζής 1, Γκελοσάνης, Αθανασιάδης, Κάσας, Ασλαμπάλογλου 1.

Τα δωδεκάλεπτα: 2-2, 2-2, 1-1, 1-0 (παρ.)

Κούλα πιάστον vol2-Ticket4all 8-11

Στην τρίτη τους νίκη που τους εξασφαλίζει την πρόκριση για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης έφτασαν οι Ticket4all, οι οποίοι επικράτησαν των Κούλα πιάστον vol2 με σκορ 11-8. Οι νικητές παίζοντας εξαιρετικά κατά διαστήματα απέκτησαν διαφορά ασφαλείας από τα μέσα της δεύτερης περιόδου, με τους ηττημένους να προσπαθούν και τελικά να καταφέρνουν να μειώσουν την έκταση του σκορ στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα.

Κούλα πιάστον vol2: Φλώρος, Φασίδης, Ιωσηφίδης, Τρούπκος 3, Καλφούντζος 2, Κορωνάς, Αργυρόπουλος 2, Παπαδόπουλος, Πετρίδης 1.

Ticket4all: Βαλδήρ, Ιωακειμίδης, Μπάκανος, Τζεϊρανίδης, Βούλγαρης 3, Ρίσσου, Λαμπριανίδης Σ. 3, Αργυρίου, Λαμπριανίδης Δ. 2, Τενεκετζής 2.

Τα δωδεκάλεπτα: 1-3, 2-6, 5-2

Ambelale-Βετέξ 3-10

Το 3 στα 3 έκαναν και οι Βετέξ, οι οποίοι δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Ambelale, επικρατώντας με το ευρύ 10-3. Μετά την αρχική ψυχρολουσία, καθώς ο Θεοδωρίδης έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με τη σέντρα του αγώνα, οι νικητές ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να φτάσουν στην τελική νίκη.

Ambelale: Δεληφώτης, Βύζας 1, Παγγούρας, Μωυσιάδης, Κουκλανιώτης, Κούλης, Ντόκας, Νάστος 1, Θεοδωρίδης 1, Φωτιάδης.

Βετέξ: Κούβαρος, Γαβριηλίδης Τ. 2, Γαβριηλίδης Χρ. 1, Καλτσάς 2, Ντόγος, Σοφιανίδης 3, Γκαλαΐτσης 1, Κωνσταντάκος, Μουστάκας 1, Λαζός.

Ταδωδεκάλεπτα: 1-4, 1-3, 1-3

Smile Market-Vodka Juniors 0-3 άνευαγώνος

Λόγω μη προσέλευσης της Α΄ Ομάδας “SmileMarket” στο γήπεδο κατά την ορισμένη ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης (Πέμπτη 25/6/2015 και ώρα 19:00), σύμφωνα με τους κανονισμούς της διοργάνωσης ο αγώνας κατακυρώθηκε στην Β΄ Ομάδα “VodkaJuniors” με σκορ 3-0 και από την Α΄ Ομάδα “SmileMarket” αφαιρέθηκαν 3 βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα.

Bayern Ολομόναχοι-“XNet-Πατσιαβούρας 3-8

Πολύ σημαντικό βήμα που τους φέρνει μια ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, έκαναν οι “XNet-Πατσιαβούρας, οι οποίοι δεν είχαν κανένα πρόβλημα να κάμψουν την αντίσταση των Bayern Ολομόναχων με σκορ 8-3. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Γιαουτζής, ο οποίος σημείωσε 4 τέρματα, οδηγώντας την ομάδα του εκ του ασφαλούς στον προημιτελικό γύρο του 2ουBeachSoccerTournament.

Bayern Ολομόναχοι: Δαληγκάρος Αλ., Δαληγκάρος Ν., Νεστορόπουλος Αχ. 3, Αγγελίνας, Νεστορόπουλος Γρ., Νεστορόπουλος Σ., Λιλιόπουλος, Μανιόπουλος, Νεστορόπουλος Κ., Καρύπογλου.

XNet-Πατσιαβούρας: Φλώρος, Σιδηρόπουλος, Δούλου, Κουκόλης, Πατσιαβούρας 2, Γιαουτζής 4, Ζούρκος, Τάνης 1, Συμπεθέρης, Σούκιας 1.

Ταδωδεκάλεπτα: 0-3, 1-3, 2-2

Vrettos Recycling Team-NBCA PESTO KAPOU 7-5

Εξαιρετικό παιχνίδι ήταν το τελευταίο που διεξήχθη την Πέμπτη το βράδυ ανάμεσα στους VrettosRecyclingTeam και NBCAPESTOKAPOU, το οποίο βρήκε νικητές τους πρώτους με σκορ 7-5. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος για δυόμισι περίπου περιόδους, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής. Ωστόσο, τρία απανωτά τέρματα των Κίτσα, Τάσου και Ζωγράφου “έγειραν την πλάστιγγα” οριστικά προς την πλευρά της ομάδας από την Αλεξάνδρεια, με τον νεαρό Καραγιάννη να διαμορφώνει στο φινάλε το τελικό αποτέλεσμα με δύο προσωπικά τέρματα.

VrettosRecyclingTeam: Βρεττός Μπ., Βρεττός Κ., Ζωγράφος 2, Κίτσας 3, Μουρατίδης, Μπρέγκου, Τάσος 2, Θεοδώρου.

NBCAPESTOKAPOU: Σουροβίκης, Τσιούχας, Δερμιτζάκης 2, Πελεκίδης, Καραγιάννης 3, Σιαφαρίκας, Ράδης, Χρυσόπουλος, Στριμπίνος.

Ταδωδεκάλεπτα: 3-1, 1-2, 3-2

Now we move-move week-Βέροια-21-27/9/2015

Γνώρισε την εμπειρία του ποδοσφαίρου στην άμμο

Κέρδισε το μεγάλο έπαθλο

Το μεγάλο δώρο της φετινής διοργάνωσης είναι 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 5 αστέρων “PremierLuxuryMountainResort” στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb