Logo

Ισόπαλες Νάουσα και Μελίκη

naousa mel

Ισόπαλη αναδείχθηκε η Νάουσα, με 3-3, στο φιλικό που έδωσε με την Μελίκη, με 2 γκόλ του Μουρίκι και ένα του Αβραμόπουλου.

Ο ΦΑΣ έχοντας στην αρχική του σύνθεση 7 (!) ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών (Μπουμπουλέντρας, Βλαχοδήμος Ζήσης, Ζούρκος, Γκέτσος, Ιωαννίδης, Μουρίκι, Νίκου), τον 23χρονο Αβραμόπουλο και τους έμπειρους Περηφανόπουλο, Συμπεθέρη και Βλαχοδήμο Αδάμ, επιτέθηκε με όλους τους δυνατούς τρόπους , μπήκε με αξιώσεις στην περιοχή της αξιόμαχης Μελίκης, πάνω απο 25 φορές και δημιούργησε τουλάχιστον 10 κλασικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του ρόστερ, εκτός των τραυματιών Κελεσίδη, Παπαδή, Τασιώνα και του Δημήτρη Καφέ που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα προπονήσεις.

Επόμενο φιλικό την Τετάρτη στις 18:00 στο ΔΑΚ Νάουσας με την Ειρηνούπολη.

Η διοίκηση του ΦΑΣ καλεί όλους τους φιλάθλους την Τετάρτη στο γήπεδο, στο δυνατό φιλικό με την ομάδα της Ειρηνούπολης, για να πάρουν μια γεύση απο αυτά που θα δούνε στην διάρκεια της σεζόν. Πεποίθηση της διοίκησης είναι ότι οι φίλαθλοι θα φύγουν ενθουσιασμένοι και απο αυτή την εμφάνιση.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb