tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Νοσταλγία: Νίκες για Άτλα, Bad Boys

Τετάρτη πρώτη μέρα του Ιουνίου με δυο παιχνίδια του Α Ομίλου ξεκίνησε μπασκετικά ο μήνας . Τα κακά παιδια έσβησαν τα κακώς κείμενα μετα την ήττα απο τις Μορφες και κέρδισαν την ΘΥΕΛΛΑ . Τελος οι Άτλαντες αν και λαβωμένοι απο τραυματισμούς , κέρδισαν τους αξιόμαχους Χαβαλενθια .

Ο Δουλαλας κερνάει , η ομάδα κερδίζει . Σίφουνας πραγματικός κέρδισε ολες τις μονομαχίες και οδήγησε την ομάδα του στην νίκη . Πύραυλος ο Δομουτζης μαζι με τον Κωστογλιδη στις δυο ρακέτες , καθώς και ο αρχηγος Μπακαλίδης που σκόραρε ανελλιπώς .

Τελευταίο παιχνίδι για την θυελλώδη παρέα του Κονδωνη , που έδωσαν όλοι τον καλύτερο εαυτό τους με πάθος και δύναμη για την νίκη . Ενας Πεχλιβανίδης ασταμάτητος στο καλυτερο του παιχνίδι ως τωρα , οι Μπουσικας , Κατσιγιαννοπουλος , Κονδωνης έβαλαν μεγάλα καλάθια και ενας γίγαντας Μουρατιδης να πυροβολεί απο την γραμμή του τρίποντου , έριξαν την αυλαία στην τελευταια παράσταση της αξιόμαχης Θύελλας !

Bad Boys 63- Θυελλα 44.

BAD BOYS: Δουλαλας 19, Γωγος 1, Μπακαλιδης 8, Στυκας 9, Κωστογλιδης 8, Δομουτζης 14, Πολυμερης 4.

ΘΥΕΛΛΑ: Μπουσικας 7, Σαρηγιαννιδης, Κονδωνης 9, Γκοντοπουλος, Πεχλιβανίδης 10, Ζαλωνης 5, Κατσιγιαννοπουλος 6, Κατσουγιαννόπουλος , Μονας , Βαρβερης 2, Μαυρομιχάλης , Μουρατιδης 5.

Στο βραδινο παιχνίδι που έγινε στο ΕΑΚ Μακροχωρίου λόγω βροχής , οι άτλαντες παρα τις απουσίες των Κλωναρα και Κοτζαμπαση , κατάφεραν να κάμψουν έστω και δύσκολα την αντίσταση των αντιπάλων τους . Ο Σιστακος πρώτος στον χορό των πόντων , με τον Στογιάννο να ακολουθεί και τον Παπαγιαννη να κερδίζει κατα κράτος τις δικες στο ζωγραφιστό , έριξαν στον καναβάτσο τις οποίες προσπάθειες των αντιπάλων για να κλέψουν την νίκη.

Στην αντίπερα όχθη ο αρχηγος Πιτουλιας με την βοήθεια των Μπασια και Σαράφη πάλεψαν με τα θηρία αλλα τα πολλα λάθη τους κόστισαν . Πολλές μάχες και για τους Λαμπαουνα και Ανδρονιαδη.

Ατλας 52- Χαβαλενθια 43.

ΑΤΛΑΣ: Σιστακος 20, Στογιάννος 9, Μπογδαμπειδης 2, Παπαγιαννης Ν. 12, Καραθανασης , Σιασιος 3, Καραγιαννοπουλος 5, Αχτσης 1, Τουφας .

ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ: Πιτουλιας 16, Μαυροματίδης Γ. 2, Μπασιας 7, Μαυροματίδης Ν. , Σαράφης 8, Λαμπαουνας 4, Παπαδοπουλος 2, Ανδρονιαδης 2.

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69