Logo

Αποχώρησε ο Ιπποκράτης Κω και επιστρέφει στην Α2 ο Φίλιππος

Ο Ιπποκράτης Κω πέρασε ένα ακόμα καλοκαίρι γεμάτο ερωτηματικά αναφορικά με το μέλλον του. Το ίδιο είχε συμβεί και τα δύο προηγούμενα χρόνια, με την ειδοποιό διαφορά για φέτος να είναι πως η ομάδα δεν θα αγωνιστεί τελικά στο πρωτάθλημα της Α2.

Παρά το γεγονός πως στην αρχή (αρχές Αυγούστου δηλαδή) είχε αποφασιστεί η κάθοδος της ομάδας στην Α2, η έλλειψη βοήθειας από την τοπική κοινωνία του νησιού, σε συνδυασμό με την απουσία παικτών από την ευρύτερη περιοχή των Δωδεκανήσων, δεν άφησε περιθώρια στη διοίκηση, προκειμένου να παραμείνει στην Α2, με δεδομένο πως κύριος στόχος ήταν η ανάδειξη του μπάσκετ στην Κω μέσω της παρουσίας γηγενών παικτών στην ανδρική ομάδα.

Πλέον απομένει η επόμενη μέρα στα εθνικά πρωταθλήματα, μιας και βάσει των ανακατατάξεων, τη θέση του Ιπποκράτη στην Α2 αναμένεται να πάρει ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος μπορεί να μην έχει το χρόνο να προχωρήσει σε δραστικές αλλαγές στο ρόστερ του, όμως έχει δείξει ήδη ενδιαφέρον για να αγωνιστεί στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας. Με τη σειρά του, ο Πολύγυρος αναμένεται να λάβει τη θέση των Βεροιωτών στην Β' Εθνική, με την ομάδα του Δημήτρη Τσούρμα να περιμένει εδώ και αρκετό καιρό αυτή τη στιγμή, την ώρα που δεν ήταν λίγες οι φορές που συζητήσεις με παίκτες δεν είχαν προχωρήσει, δεδομένου του θολού τοπίου που υπήρχε για την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η ομάδα.

Τις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει η ενημέρωση του Ιπποκράτη προς την ΕΟΚ για την αδυναμία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα και θα ακολουθήσουν οι επόμενες διαδικασίες.

Πηγή: http://www.basketblog.gr 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb