Logo

Τρόφιμα και είδη προσωπικής φροντίδας προσέφερε η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας σε κοινωνικούς φορείς (φωτογραφίες)

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας προσφέροντας αγαθά, σε κοινωνικούς φορείς του τόπου μας.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσης Κούγκας, συνοδευόμενος από τον Υποδιευθυντή Βάϊο Γούναρη και προσωπικό, επισκέφθηκαν τις δομές Γηροκομείο Νάουσας, ΚΕΜΑΕΔ και Γηροκομείο Βέροιας, για να παραδώσουν κούτες με τρόφιμα, είδη προσωπικής φροντίδας και φάρμακα, που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί και οι οικογένειές τους.

Στο ΚΕΜΑΕΔ συναντήθηκαν κι αντάλλαξαν ευχές με την εθελόντρια διευθύντρια του Κέντρου Μελίνα Δαμιανίδου Μιχαληλίδου και το εκπαιδευτικό - εθελοντικό προσωπικό, ενώ στο Γηροκομείο Βέροιας με την πρόεδρο Μαίρη Κάτσιου, τον αντιπρόεδρο Γιάννη Μούρτζιο, τον γραμματέαα Γιώργο Μπιλέκα και το μέλος Χρήστο Δρούγκα.

Με αυτήν του την κίνηση ο κος Κούγκας τόνισε ότι πέρα από το λειτούργημα της αστυνομίας να προστατεύει τους πολίτες, στηρίζει όσους έχουν ανάγκη δείχνοντας ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης σε όλους τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Επίσης, επεσήμανε οι πολίτες να είναι πιο υποψιασμένοι, έπειτα από τα τελευταία κρούσματα απάτης που έχουν καταγραφεί. Αυτές τις ημέρες, λόγω των εορτών οι απατεώνες κάνοντας χρήση ονόματα επώνυμων πολιτών, κάνουν ηλεκτρονικές αγορές με πλαστές αποδείξεις, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες.

Να συμπληρώσουμε ότι αύριο, οι αστυνόμοι θα επισκεφθούν Τα Παιδιά της Άνοιξης στην Αλεξάνδρεια.

View this gallery on Flickr

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb