Logo

Με τα στελέχη της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας συναντήθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής

Σήμερα (25-09-2019) το πρωί, στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Διευθυντή της Δ.Α. Ημαθίας, Αστυνομικού Διευθυντή Διονυσίου Κούγκα με τον πολιτικό προϊστάμενο της Δημοτικής Αστυνομίας Βέροιας κ. Λεωνίδα Ακριβόπουλο, συνοδευόμενο από την προϊσταμένη του Τμήματος Ελέγχου της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Ελένη Σιακαβάρα και τον προϊστάμενο του Τμήματος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού της Δημοτικής Αστυνομίας κ. Χαράλαμπο Καπουρτίδη.

Κατά τη συνάντηση, η οποία είχε εθιμοτυπικό αλλά και ουσιαστικό χαρακτήρα, συζητήθηκαν και αναπτύχθηκαν θέματα όσον αφορά τη συνεργασία των δύο Υπηρεσιών στα κοινά τους καθήκοντα. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην άσκηση των καθηκόντων τους εντός του αστικού ιστού της Βέροιας με επίκεντρο την ελεύθερη κυκλοφορία πεζών (σε πεζόδρομους και πεζοδρόμια) και οχημάτων.

Κατά την ανωτέρω συνάντηση επιβεβαιώθηκε η αγαστή συνεργασία και χάραξη στοχευμένων δράσεων, οι οποίες πλέον των άλλων θα συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb