Logo

Βέροια: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Μητροπόλεως την Πέμπτη

Με στόχο την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού, κατά τη
διάρκεια εκφόρτωσης κλιβάνου αρτοποιίας, στην οδό Μητροπόλεως αρ.23, στην πόλη της Βέροιας, η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας αποφάσισε:

Την Πέμπτη 22-08-2019, κατά τις ώρες 15:00 έως 17:00, επί της οδού Μητροπόλεως αρ. 23, την εναλλάξ κυκλοφορία των οχημάτων στον κλάδο κυκλοφορίας από Πλατεία
Ρακτιβάν προς την οδό Βενιζέλου, με τη χρήση σήμανσης προειδοποίησης για αποκλεισμό της λωρίδας κυκλοφορίας και χρήση κώνων, προκειμένου στο σημείο που θα τοποθετηθεί το υπ ́ αριθμ. ΙΑΕ 8212 ΙΧ. Φορτηγό, να εκτρέπεται η κυκλοφορία στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης οχημάτων, όπου αυτή επιτρέπεται, επί της προαναφερόμενης οδού.

Επιπρόσθετα θα τοποθετηθούν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας σημαιοφόροι με ταυτόχρονη τοποθέτηση σήμανσης και απαιτούμενων πινακίδων στον κλάδο κυκλοφορίας από την οδό Βενιζέλου προς Πλατεία Ρακτιβάν και οριοθέτηση του γερανοφόρου οχήματος περιμετρικά με κώνους προκειμένου η κυκλοφορία να διεξάγεται εναλλάξ στο ανωτέρω σημείο.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb