Logo

Ενημερωτική εκδήλωση στη Νάουσα για τον καρκίνο του μαστού

Ενημερωτική εκδήλωση και βιωματικό σεμινάριο θα πραγματοποιήσει το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάουσας για τον Καρκίνο του Μαστού.

Στόχος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάουσας όσον αφορά τον Καρκίνο είναι: η ενημέρωση όλων των δημοτών του Δήμου μας για τον καρκίνο , η προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, η ψυχοκοινωνική στήριξη, η ενημέρωση για τα δικαιώματα των πολιτών με εμπειρία καρκίνου και η οργανωμένη αλληλοβοήθεια. Έτσι θέλοντας να συμβάλει στην ενημέρωση για την πρόληψη της συχνότερα εμφανιζόμενης μορφής καρκίνου παγκοσμίως για τις γυναίκες, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση σε συνεργασία με το Γυναικείο Φιλανθρωπικό Σωματείο Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019, στις 18:30 στην Αίθουσα «Βέτλανς» του Πολυχώρου Πολιτισμού <<Χρήστος Λαναράς>> του Δήμου Νάουσας.

Ομιλήτρια στην εκδήλωση θα είναι η Πρόεδρος του Γυναικείου Φιλανθρωπικού Σωματείου Νέα Ελπίδα Θεσσαλονίκης Dr Γιώτα Σασοπούλου, Χειρουργός-Ειδικός Παθήσεων Μαστού, Διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και συνεργάτης του Πανεπιστημίου Νεάπολης Πάφου. Το θέμα της ομιλία θα είναι «Η Σπουδαιότητα της Πρόληψης στον Καρκίνο του Μαστού».

Αμέσως μετά την ομιλία θα ακολουθήσει βιωματικό σεμινάριο για όσες κυρίες το επιθυμούν.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb