Logo

Δυο στελέχη για την υλοποίηση του έργου "Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Αλεξάνδριας" ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο του έργου «Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου Αλεξάνδρειας» που χρηματοδοτείται από το ΕΠΑΝΕΚ, πρόκειται να επιλέξει δύο (2) στελέχη για συνεργασία (με τη μορφή σύμβασης ορισμένου χρόνου ή σύμβασης παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών).

Τα στελέχη θα επιλεγούν από το Μητρώο στελεχών υποστήριξης των Συνδικαιούχων Εμπορικών Συλλόγων στην υλοποίηση των έργων «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» που τηρεί η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.).

Δικαίωμα συμμετοχής στο ως άνω Μητρώο έχουν φυσικά πρόσωπα, Έλληνες πολίτες ή πολίτες κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ), οι οποίοι διαθέτουν κατ’ ελάχιστον τα παρακάτω προσόντα:

- Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης ελληνικού πανεπιστημιακού ιδρύματος (ΑΕΙ‐ ΑΤΕΙ) ή ισότιμου αναγνωρισμένου (από τα αρμόδια όργανα) τίτλου σχολής του εξωτερικού.

- Τριετή (3 έτη) τουλάχιστον επαγγελματική εμπειρία σε επίβλεψη έργων μηχανικού ή/και διετή (2 έτη) τουλάχιστον εμπειρία η οποία αποκτήθηκε κατά την τελευταία δεκαετία, σε παροχή υπηρεσιών υποστήριξης της διαχείρισης ή/και της υλοποίησης συγχρηματοδοτούμενων έργων στο πλαίσιο ευρωπαϊκών ή/και διεθνών προγραμμάτων.
Οι ενδιαφερόμενοι για την παραπάνω συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας καλούνται να επισκεφθούν την παρακάτω ιστοσελίδα της Ε.Σ.Ε.Ε. και να υποβάλλουν αίτηση σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αναλυτική Πρόσκληση, που επίσης παρατίθεται στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://esee.gr/%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B1/

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb