Logo

Νάουσα: Σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάουσας θέλοντας να παρέχει στήριξη και βοήθεια στους γονείς αυτές τις δύσκολες έπειτα και από το κλείσιμο των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό, δημιούργησε μια νέα σελίδα στο facebook με τίτλο «Προσχολική Αγωγή από το Σπίτι στο Δήμο Νάουσας».

Η σελίδα απευθύνεται κυρίως στις οικογένειες των εγγεγραμμένων παιδιών στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Νάουσας και έχει σκοπό να δώσει ιδέες για δημιουργική απασχόληση των παιδιών αλλά και ενημέρωση για κάθε εξέλιξη που αφορά στο Κ.Κ.Π.& Α. του Δήμου Νάουσας. 

Το προσωπικό των σταθμών και ιδιαίτερα οι παιδαγωγοί που διακατέχονται από αγάπη, ενδιαφέρον και στοργή για τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών μας,  θέλουν να μεταλαμπαδεύσουν εφόδια, δεξιότητες και γνώσεις ακόμα και την περίοδο αυτή που τα παιδιά μένουν στο σπίτι.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να επισκέπτονται την σελίδα «Προσχολική Αγωγή από το Σπίτι στο Δήμο Νάουσας»,  στην ακόλουθη διεύθυνση: https://www.facebook.com/groups/2670935666515739

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb