Logo

Little piano school: Συνεχίζονται οι εγγραφές…

ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ

Γράφει η Άννα Αφεντούλη, Μουσικός

“Είμαι παιδί και μ' αρέσει να παίζω, να διασκεδάζω και να μαθαίνω να μιλώ μουσική....αφήνω τον εαυτό μου να εκφραστεί χωρίς να μου λέει κάποιος "μη" και "όχι".... Μ’ αρέσει να ανακαλύπτω καινούρια πράγματα για μένα και τον κόσμο γύρω μου χωρίς να κάθομαι καθηλωμένο σ' ένα θρανίο! Μ' αρέσει ν' ακούω μουσική και να ζωγραφίζω τις εικόνες της. Μ' αρέσει να κινούμαι στους διαφορετικούς ρυθμούς και να παίζω μαζί τους. Εκφράζομαι πάντα με το δικό μου τρόπο κι ας μη με καταλαβαίνουν οι μεγάλοι! Γεννήθηκα με τη μουσική μέσα μου και θέλω να μεγαλώσω μαζί της....εκεί νιώθω ελεύθερο! Αν δεν παίξω τώρα, πότε θα το κάνω;;;”

Το little piano school είναι, ας μου επιτραπεί η έκφραση, ένα εναλλακτικό μουσικό σχολείο που αγκαλιάζει κάθε παιδί και φροντίζει ν’ αναπτύξει την προσωπικότητά του, τις ψυχοκινητικές του ικανότητες αλλά κυρίως ν’ αγαπήσει και να εκφραστεί μέσω της μουσικής. Ένα παιδί μπορεί να μάθει σ' έναν ενήλικα τόσα πολλά πράγματα για κείνο αρκεί να του το επιτρέψουμε. Γι αυτό λοιπόν και μείς ως μότο μας έχουμε το «αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί από τα παιδιά».

Όλοι μας είμαστε διαφορετικοί, αλλά με κωδικό τη μουσική στο little piano school, μαθαίνουμε να δεχόμαστε τη διαφορετικότητα των άλλων όπως εκείνοι τη δική μας. Όλοι έχουμε διαφορετικό «χωροχρόνο» και είναι πολύ όμορφο να σεβόμαστε ο ένας τους χρόνους του άλλου. Μ' έναν τρόπο εκμάθησης όπως αυτόν του little piano school το παιδί μαθαίνει ν’ αναπτύσσει την προσωπικότητά του με τους δικούς του ρυθμούς, ν’ ανακαλύπτει καινούρια πράγματα μέσα από τα μουσικά μας παιχνίδια έτσι ώστε να μεγαλώνει έχοντας μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα.

Οι εγγραφές συνεχίζονται…

 
Little piano school
Ακροπόλεως 36, Βέροια
Τηλ. 2331072899
www.pliroforiodotis.gr/littlepianoschool

 

 

 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb