tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Βρες τα απαραίτητα tech αξεσουάρ του καλοκαιριού – και όχι μόνο στο iRepair Βέροιας

Το καλοκαίρι έφτασε και επίσημα, και είτε μείνεις στην πόλη, είτε πας διακοπές, είτε δουλεύεις από το εξοχικό σου, τα παρακάτω αξεσουάρ και gadgets θα σου φανούν παραπάνω απο χρήσιμα.

irepair summer2

Αδιάβροχη θήκη

Το καλοκαίρι είναι η πιο επικίνδυνη εποχή για το κινητό σου καθώς είναι εκτεθειμένο στις υψηλές θερμοκρασίες μέχρι το θαλασσινό νερό. Μπορεί πλέον αρκετά κινητά να είναι ανθεκτικά στο νερό, αλλά η αδιάβροχη θήκη για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο! Η αδιάβροχη θήκη 4Smarts διαθέσιμη για τα περισσότερα μοντέλα iPhone είναι φτιαγμένη με πολυανθρακικό υλικό και TPU, παρέχοντας έτσι προστασία από κραδασμούς, υγρασία, άμμο και σκόνη. Ότι ακριβώς χρειάζεται το κινητό σου δηλαδή για μια μέρα στη θάλασσα!

Αλυσίδα κινητού

Για να μη φοβάσαι αν θα ξεχάσεις κάπου το κινητό σου ή αν θα παραπέσει και το χάσεις, και για να μη το βάζεις και το βγάζεις από τη τσάντα σου κάθε φορά που θες να το χρησιμοποιήσεις, η λύση είναι μια αλυσίδα. Οι ιριδίζουσες αλυσίδες Annita's Island είναι ιδανικές για τους θερινούς μήνες και θα ταιριάξουν τέλεια με το κινητό σου αλλά και την καλοκαιρινή σου διάθεση. Επίσης είναι συμβατές με κάθε είδους κινητών.

Θήκη σιλικόνης για AirPods Pro

Όπως προστατεύεις το κινητό σου, έτσι πρέπει να προστατεύεις και τα ακουστικά σου. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι που πιθανόν να κάνεις περισσότερες δραστηριότητες και να θες να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου μουσική παντού, μια θήκη σιλικόνης είναι απαραίτητη. Η προστατευτική θήκη σιλικόνης FoneFX είναι ανθεκτική και προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία σε όλες τις πλευρές ακόμη και στο σημείο φόρτισης από πτώσεις, γρατζουνιές και φθορές. Διαθέτει επίσης ειδικό κρίκο που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία και ασφάλεια, αφού μπορείς να τα κρεμάς τα κλειδιά, στην τσάντα ή στο τζιν σου και να τα έχεις πάντα μαζί σου.  

Ασύρματα ακουστικά - Ηχείο

Από το να κουβαλάς στη παραλία ξεχωριστά ακουστικά και ηχειάκι, τι καλύτερο από το να έχεις ένα gadget που τα συνδυάζει και τα 2! Το ηχείο Bluetooth με ασύρματα ακουστικά TWS 4Smarts EaraTwin περιλαμβάνει ένα μικρό ασύρματο ηχείο, αλλά δυνατό και εύκολο στη χρήση. Επίσης περιλαμβάνει και δύο ασύρματα ακουστικά τεχνολογίας True Wireless Stereo. Έτσι θα μπορείς και να ακούς μουσική με τη παρέα σου από το ηχείο και να μιλάς στο τηλέφωνο από τα ακουστικά. 

Βραχιόλι - λουράκι για Apple Watch

Εκτός από το συνηθισμένο λουράκι σιλικόνης που μπορεί να χρησιμοποιείς ηδη στο Apple watch σου, μπορείς να το διακοσμίσεις και με ένα μακραμέ βραχιόλι με άκρως καλοκαιρινή αίσθηση. Το βραχιόλι Annita's Island Macramé είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό και επιτρέπει το δέρμα σου να αναπνέει ενώ ταιριάζει απόλυτα στο gadget σου. 

Φορητός φορτιστής

Όσο πιο πολλές ώρες είσαι εκτός σπιτιού τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες να μείνει η συσκευής σου από μπαταρία. Γι’αυτό ενας φορητός φορτιστής είναι απαραίτητος τόσο για τις δραστηριότητες εντός πόλης όσο και για τις ημέρες των διακοπών. Για να μην αγχώνεσαι λοιπόν όταν βλέπεις τη μπάρα της μπαταρίας να πέφτει επικύνδυνα, το powerbank 20000mAh της Puridea S18 QC 3.0 Powerbank θα δώσει στο κινητό σου και σε εσένα μια μεγάλη ανάσα. Έχει αρκετή ισχύ ώστε να φορτίσεις το κινητό σου πάνω από μια φορά και μάλιστα διαθέτει 3 θύρες USB (outputs): 2x USB A και 1x USB-C, για να φορτίζεις μέχρι και 3 συσκευές την ίδια στιγμή! Συμπληρωματικά, υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση έως και 75% ταχύτερα σε σχέση με τους συμβατικούς φορτιστές, επιτρέποντας παράλληλα τη βέλτιστη φόρτιση των συσκευών σου ρυθμίζοντας την έξοδο τάσης. 

Βρες τα απαραίτητα tech αξεσουάρ του καλοκαιριού – και όχι μόνο στο iRepair στο κέντρο της Βέροιας.

 irepair logo

iRepair Βέροια

Ιπποκράτους 34, Βέροια

Τηλέφωνο: 2 331 331 331

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website: www.irepair.gr

facebook: iRepair Veria

instagram: irepair_veria 

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69