tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

Προστασία προσωπικών δεδομένων στα καταστήματα iRepair

Τα προσωπικά σου δεδομένα είναι «ευαίσθητες» πληροφορίες. Είτε πρόκειται για laptop, tablet ή smartphone, όλες οι συσκευές σου περιέχουν στοιχεία των τραπεζικών σου λογαριασμών, αριθμούς πιστωτικών καρτών, emails, μηνύματα, κωδικούς πρόσβασης, φωτογραφίες, video και διάφορα άλλα προσωπικά δεδομένα.

Όταν πας την συσκευή σου για επισκευή, τα απόρρητα προσωπικά σου δεδομένα βρίσκονται εκτεθειμένα σε αυτόν που την έχει στα χέρια του για να την επισκευάσει. Δίνεις τον κωδικό πρόσβασης σου και ευελπιστείς ότι τα δεδομένα σου δεν θα παραβιαστούν από αυτόν που μόλις πήρε τη συσκευή σου και εξαφανίστηκε πίσω από μια κλειστή πόρτα.

iRepair Open View service

Ο ανοιχτός χώρος επισκευής των iRepair σε βγάζει από τη θέση ρίσκου στο να βρεθούν τα προσωπικά σου δεδομένα εκτεθειμένα κατά τη διάρκεια μιας επισκευής.

"Το καινοτόμο concept «iRepair Open View Service» έχει εφαρμοστεί και όλα τα καταστήματα iRepair - και δεν θα το συναντήσεις πουθενά αλλού! (Μέχρι κάποιος να προσπαθήσει να μας αντιγράψει!)

irepair background service0

Τα καταστήματα μας είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε οι πελάτες μας να διατηρούν οπτική επαφή με τον χώρο επισκευής. Στα iRepair δεν υπάρχουν κλειστές πόρτες ή κρυφά δωμάτια. Μπορείς να βλέπεις τη συσκευή σου καθ’ όλη τη διάρκεια της επισκευής της χωρίς να χρειάζεται να βιώσεις οποιοδήποτε άγχος ή ανασφάλεια για τα προσωπικά σου δεδομένα.

Εάν και για εσένα η διασφάλιση απορρήτου των προσωπικών σου δεδομένων είναι σημαντική (που πρέπει να είναι) μην πάρεις το ρίσκο. Εμπιστεύσου τη συσκευή σου στα iRepair", αναφέρουν τα iRepair.

irepair magazi1

iRepair Βέροια

Ιπποκράτους 34, Βέροια

Τηλέφωνο: 2 331 331 331

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website: www.irepair.gr

facebook: iRepair Veria

instagram: irepair_veria 

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69