Τσακιρίδης

Γ. ΚΕΣΙΔΗΣ Α.Ε. - Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Επισκευαστής Mercedes-Benz & Smart
Παντελής Μαϊόβης, Νευρολόγος, MSc, PhD

Δείτε το Πασχαλινό φυλλάδιο προσφορών!

Επισκευές σε όλα τα κινητά - tablet - pc στα καταστήματα iRepair

Τα καταστήματα iRepair αναφέρουν:

Οι περισσότερες επισκευές μας πραγματοποιούνται μέσα σε μόλις λίγες ώρες και μπροστά στα μάτια σου σε ανοιχτό χώρο επισκευής - ούτε κλειστές πόρτες, ούτε κρυφά δωμάτια.

irepair gr service 1

Διαθέτουμε τους πιο έμπειρους και εξειδικευμένους ηλεκτρονικούς τεχνικούς που μπορούν μέχρι και βλάβες από νερό στην μητρική πλακέτα - στις περισσότερες περιπτώσεις - να επισκευάσουν. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους τεχνικούς μας και στην ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε ώστε να παρέχουμε εγγύηση εφ' όρου ζωής στις περισσότερες από τις επισκευές μας. 

Επιπλέον, αν η συσκευή σου έχει υποστεί πολλαπλές βλάβες και χρειάζεται περισσότερα από ένα ανταλλακτικό, παρέχουμε 50% έκπτωση στο 2ο ανταλλακτικό και 75% έκπτωση σε όλα τα επιπλέον ανταλλακτικά που θα χρειαστούν για την επισκευή σου.

Με καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία δεν χρειάζεται να πας μακριά να επισκευάσεις το αγαπημένο σου κινητό-tablet-pc!

Φυσικά θα μας βρείτε και στην Βέροια, Ιπποκράτους 34.

 irepair logo

iRepair Βέροια

Ιπποκράτους 34, Βέροια

Τηλέφωνο: 2 331 331 331

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website: www.irepair.gr

facebook: iRepair Veria

instagram: irepair_veria 

 

H iRepair έφτασε στην Βέροια!

kyriazis

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ. - ΚΟΛΛΙΝΟΣ Α. | Τεχνικό Γραφείο Ανελκυστήρων

sidiropoulos

studio 69