tsakiridis

Δείτε τις προσφορές!

ΓΕΡΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Εμπορία Ελαστικών - Ζαντών

ΦΩΤΙΑΔΗΣ  Θέρμανση - Κλιματισμός - Φυσικό Αέριο - Υγραέριο - Αντλίες Θερμότητας - Ανακαινίσεις

ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ Γραφείο Τελετών

access ban20

iRepair Βέροιας: Προστασία οθόνης με νανοτεχνολογία FoneFX

Η εξελιγμένη μεμβράνη νανοτεχνολογίας FoneFX έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει απόλυτη προστασία στα smartphone και να τα θωρακίσει απόλυτα από γρατζουνιές, πτώσεις, υγρά, και κάθε κίνδυνο. Προσφέρει εξαιρετικά ανθεκτική κάλυψη για κάθε μοντέλο smartphone όπου με την εφαρμογή, οθόνη και πίσω όψη, άμεσα αποκτούν εντυπωσιακή αντοχή και ξεχωριστές ιδιότητες διευρυμένης προστασίας υψηλού επιπέδου.

Τα πλεονεκτήματα της προστατευτικής μεμβράνης FoneFX:

✓ Εφαρμόζεται άμεσα: η εκτύπωση της προστατευτικής μεμβράνης γίνεται μόλις σε 30 δευτερόλεπτα!

✓ Καθαρίζει εύκολα το κινητό σου: η βρωμιά και οι δαχτυλιές καθαρίζουν αμέσως λόγω της ολεοφοβικής ιδιότητας της νανοτεχνολογίας. Αν το δοκιμάσεις, θα παρατηρήσεις τις δαχτυλιές να αποβάλλονται σταδιακά από την οθόνη σου χωρίς εσύ να κάνεις απολύτως τίποτα!

✓ Η προστατευτική μεμβράνη είναι αόρατη: δεν τη βλέπεις ούτε και την αισθάνεσαι στην αφή.

✓ Οι φυσαλίδες αέρα τέλος: μία από τις ειδικές λειτουργίες του είναι η αυτόματη αφαίρεση του αέρα που παραμένει μεταξύ της επιφάνειας, του κινητού και της μεμβράνης. 

✓ Προστατεύει από το νερό: με την προστατευτική μεμβράνη FoneFX το κινητό σου αποκτά μια στρώση αδιαβροχοποίησης που το προστατεύει από τα υγρά, όμως προσοχή: δεν κάνει τη συσκευή σου αδιάβροχη! Η μεμβράνη είναι υδροφοβική λόγω της νανοτεχνολογίας που σημαίνει ότι απωθεί οποιοδήποτε υγρό έρχεται σε επαφή μαζί της. 

✓ Προστατεύει από γρατζουνιές και σπασίματα: η νανοτεχνολογία κάνει και πάλι τα μαγικά της και εξασφαλίζει την ασφάλεια του κινητού σου. Η μεμβράνη έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στην τριβή που είναι αυτή που προκαλεί τη φθορά της συσκευής σου. Τέτοιου είδους υλικά μάλιστα χρησιμοποιούνται από μεγάλες βιομηχανίες για να ενισχύσουν την αντοχή των μηχανημάτων τους, φαντάσου άρα πόσο ανθεκτική μπορούν να κάνουν τη συσκευή σου.

✓ Εφαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα: ακόμη και στις νέες κυκλοφορίες. Λόγω του λογισμικού του, που ανανεώνεται συνεχώς, το μηχάνημα με την ειδική τεχνολογία μπορεί να καλύψει πάνω από 2.000 μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά. Υπολογίζει με ακρίβεια το μέγεθος της συσκευής και τυπώνει τη μεμβράνη ακριβώς στα μέτρα της με απόλυτη ακρίβεια, ακόμη και σε μοντέλα με κυρτή οθόνη.

irepair hydrogel
Με την προστατευτική μεμβράνη νανοτεχνολογίας FoneFX θωρακίζεις το κινητό σου από κάθε κίνδυνο και το βρίσκεις αποκλειστικά στα καταστήματα iRepair!

 irepair logo

iRepair Βέροια

Ιπποκράτους 34, Βέροια

Τηλέφωνο: 2 331 331 331

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website: www.irepair.gr

facebook: iRepair Veria

instagram: irepair_veria 

 

https://www.pliroforiodotis.gr/index.php/news/society-menu/education-menu/92749-smarteching-education-4

kyriazis

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΤΥΠΟ

sidiropoulos

studio 69