Logo

Γνωριμία των νέων μοντέλων της Nissan με τις εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων της Βόρειας Ελλάδας

nissan new mondel

Στις 10 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση γνωριμίας της ανανεωμένης γκάμας των μοντέλων της Nissan, για τους επαγγελματίες του κλάδου ενοικιάσεως αυτοκινήτων, στην κάθετη μονάδα Nissanστο Καλοχώρι, επί του 5ου χλμ της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Κατερίνης, όπου εκπρόσωποι των εταιρειών ενοικίασης αυτοκίνητων της περιφέρειας Θεσσαλονίκης έδωσαν το δυναμικό παρόν.

nissan new mondel1

Οι επαγγελματίες του κλάδου ενοικιάσεως αυτοκινήτων που βρέθηκαν εκεί, είχαν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν από πρώτο χέρι την πλήρως ανανεωμένη γκάμα των μοντέλων της Nissan,   καθώς και να ενημερωθούν λεπτομερώς για τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές τους.

Ιδιαίτερη θέση στην εκδήλωση είχε το άρτι αφιχθέν NissanPULSAR που προσδίδει μια νέα διάσταση στην κατηγορία C, όντας πλέον ένα ασφαλές, αξεπέραστης ευρυχωρίας και πρωτοποριακής τεχνολογίας, οικογενειακό hatchback. Κινείται από 2 κινητήρες Turbo που συνδυάζουν στο βέλτιστο βαθμό την απόδοση και την οικονομία. Συγκεκριμένα, ο 1,2 λίτρων DIG-T κινητήρας βενζίνης, αποδίδει την εκπληκτική, για το μέγεθός του, ισχύ των 115PS , ενώ το μοτέρ πετρελαίου των 1,5 λίτρων dCi παράγει 110PS και 260Nm ροπής. Αξίζει να σημειωθεί ότι το NissanPULSAR κατέκτησε πρόσφατα  τα 5 αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb