Logo

Ολόσωμα Μαγιό: Ποια πλεονεκτήματα έχουν & Γιατί να τα επιλέξεις!

Τα τελευταία χρόνια τα ολόσωμα μαγιό έχουν την τιμητική τους! Αυτό φυσικά δεν είναι τυχαίο, καθώς πάντα αποτελούσαν μια ξεχωριστή και αγαπητή πρόταση ανάμεσα στα γυναικεία μαγιό. Φέτος για ακόμα μία χρόνιά φαίνεται ότι οι γυναίκες που τα επέλεγαν δικαιώνονται, καθώς αποτελούν κορυφαία τάση της μόδας.

Τα ολόσωμα μαγιό υπερτερούν σε κάποια σημεία σε σχέση με τα υπόλοιπα γυναικεία μαγιό. Πάμε να δούμε σε ποια;

  1. Αναδεικνύουν το σώμα με τον καλύτερο τρόπο

Ανάλογα με το σωματότυπο τα ολόσωμα μαγιό προσφέρουν αρκετά πλεονεκτήματα. Αν και το μπικίνι θεωρείται σέξι, τα ολόσωμα μαγιό διαχρονικά υπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο το γυναικείο σώμα. Πιο συγκεκριμένα, αναδεικνύουν το μπούστο και τονίζουν την πλάτη και το λαιμό με ένα τρόπο που τα υπόλοιπα γυναικεία μαγιό δεν μπορούν να το κάνουν.

Επιπλέον πλεονέκτημα; Σε περίπτωση που δεν έχεις καταφέρει να γίνεις φέτες τα ολόσωμα μαγιό κρύβουν τη κοιλίτσα.

  1. Χαρίζουν ύψος

Αν θέλεις να δείξεις πιο ψηλή και αδύνατη, τότε το ολόσωμο είναι σίγουρα ο τύπος μαγιό που πρέπει να επιλέξεις. Το γεγονός ότι αποτελούν ένα ενιαίο κομμάτι έχει τα πλεονεκτήματά του καθώς όχι μόνο αναδεικνύει αλλά επίσης παρουσιάζει τη σιλουέτα περισσότερο ψιλόλιγνη.

  1. Αφήνουν πολλά στην…φαντασία

Μπορούν τα ολόσωμα μαγιό να γίνουν πιο σαγηνευτικά από το αποκαλυπτικό μπικίνι; Σίγουρα ναι.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να σαγηνεύσεις τα βλέμματα από το να αφήσεις και κάτι στη φαντασία. Τα ολόσωμα μαγιό το πετυχαίνουν αυτό με τον καλύτερο τρόπο. Αν το σκεφτείς καλά αυτό είναι σίγουρα υπέρ σου.

  1. Προσφέρουν άνεση

Δεν είναι τυχαίο που στα κολυμβητήρια τα ολόσωμα μαγιό θεωρούνται δεδομένα. Προσφέρουν άνεση. Με τη λέξη άνεση εννοούμε φυσικά ότι δεν θα βρεθείς ποτέ στη δυσάρεστη θέση να αναζητάς το πάνω μέρος του μαγιό που έφυγε σε μία απότομη κίνηση ή το πήρε το κύμα.

Που θα βρεις τα καλύτερα γυναικεία μαγιό; Στο e-shop Chica Clothing με έδρα την Θεσσαλονίκη θα βρεις όλες τις νέες τάσεις για το 2019, σε μοναδικές προσφορές.  

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb