Logo

Ελαστικά – Ζάντες ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ: Πλήρης γκάμα ελαστικών για αγροτικά μηχανήματα (τρακτέρ)

 

Η επιχείρηση “Ελαστικά – Ζάντες ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ” εδώ και 20 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου ελαστικών και ζαντών αυτοκινήτου. Εισάγει κι εμπορεύεται ελαστικά και ζάντες από τους πιο γνωστούς οίκους της αγοράς καλύπτοντας αποτελεσματικά όλες τις ανάγκες σας.

Στο κατάστημα “Ελαστικών – Ζαντών ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ” θα βρείτε μια πλήρως ενημερωμένη γκάμα ελαστικών για αγροτικά μηχανήματα (τρακτέρ), όλων των διαστάσεων. 

Το εξειδικευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με τον άρτιο υπερσύγχρονο εξοπλισμό, σας εγγυάται την μέγιστη οδηγητική ασφάλεια και την άρτια και άμεση εξυπηρέτηση.

Το κατάστημα “Ελαστικών – Ζαντών ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ” είναι επίσημος αντιπρόσωπος των ελαστικών VREDESTEIN (Ολλανδίας) και TATKO (Τουρκίας).

Ενδεικτικά ελαστικά αγροτικών μηχανημάτων (τρακτέρ) που θα βρείτε στο κατάστημα:

TATKO AGRO-D 12.4-28 (11-28) ΜΟΝΟ 225€/τμχ

TATKO AGRO-S  600-16 ΜΟΝΟ  55€/τμχ

VREDESTEIN LUNG RING 600-16 ΜΟΝΟ 65€/τμχ

*Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν τον Φ.Π.Α.

Ελαστικά που συνδυάζουν άριστη σχέση τιμής - ποιότητας.

Ο υπεύθυνος του καταστήματος, Ευθύμης Τσακιρίδης, επισκέφθηκε πρόσφατα το εργοστάσιο της VREDESTEIN, όπου ενημερώθηκε για τα νέα μοντέλα ελαστικών και τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, όπου σύντομα θα βρείτε στο κατάστημα.

Επισκεφθείτε το κατάστημα “Ελαστικών – Ζαντών ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ” και δείτε από κοντά την εμπλουτισμένη γκάμα Ελαστικών και Ζαντών!

Ελαστικά-Ζάντες ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ
Τηλ. 2331073483
www.pliroforiodotis.gr/tsakiridis
Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb