Logo

Προβλήματα λειτουργίας κατήγγειλε ο Παύλος Παυλίδης - Μετωπική σύγκρουση με Μπατσαρά (βίντεο)

Θέματα κακής λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου και των οργάνων του δήμου έθεσε στην συνεδρίαση της Τετάρτης ο Παύλος Παυλίδης. Με τις γνωστές αιχμές για την κ. Μπατσαρά υποστήριξε ότι κακώς έλαβε θέσεις που αντιστοιχούν σε παρατάξεις αντιπολίτευσης σε Νομικά Πρόσωπα και Δημοτικές Επιχειρήσεις. "Δεν μπορεί κάποιος να παίζει δυο ρόλους" είπε ο κ. Παυλίδης.

Ο κ. Παυλίδης άσκησε κριτική στον δήμαρχο και για την αλλαγή αναπληρωματικού μέλους στην διοίκηση της ΚΕΠΑ ενώ έριξε βολές προς την Σχολική Επιτροπή λέγοντας ότι συμπλήρωσε απαρτία τηλεφωνικά.

Ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Χρήστος Τσιούντας διέψευσε τον ισχυρισμό Παυλίδη λέγοντας ότι το σώμα συνεδρίασε με σχηματισμένη απαρτία μεγαλύτερη τους ενός συμβούλου.

Batsara02

Οι αιχμές για την κ. Μπατσαρά προκάλεσαν την αντίδρασή της. "Ο μόνος τρόπος να πολιτευτεί ο Παυλίδης είναι να ασχοληθεί μαζί μας. Το ίδιο έκανε και ο κ. Μαρκούλης" σχολίασε.

"Κανένας δεν θα κέρδιζε και δεν θα έχανε κάτι με την αλλαγή αναπληρωματικού μέλους στην διοίκηση της ΚΕΠΑ" σχολίασε ο δήμαρχος.

Markoulis 0475

Επίθεση στην κ. Μπατσαρά εξαπέλυσε και ο κ. Μαρκούλης. "Έχετε το θράσος και ζητάτε τον λόγο επί προσωπικού για κριτική που σας ασκείται. Φέρετε τον τίτλο της αντιπολίτευσης ενώ δεν ασκείτε τα καθήκοντά σας" είπε.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb