Logo

Στο ψηφοδέλτιο "Προτεραιότητα στον Δημότη" του Αντώνη Μαρκούλη ο Κυριάκος Θεοδωρίδης - βιογραφικό

Στο ψηφοδέλτιο "Προτεραιότητα στον Πολίτη", του Αντώνη Μαρκούλη, συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Κυριάκος Θεοδωρίδης. Σε δήλωσή του για την υποψηφιότητα του αναφέρει τα εξής:

"Συμμετέχω στις Δημοτικές εκλογές της 26 Μαΐου 2019 , με τον συνδυασμό Προτεραιότητα Στον Πολίτη και τον Αντώνη Μαρκούλη, συνεχίζοντας την παρουσία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στο πλευρό του πολίτη, του συμπολίτη που υπηρέτησα αταλάντευτα για 33 χρόνια σαν υπηρεσιακός παράγοντας, ως Γραμματέας της Κοινότητας Γεωργιανών, προϊστάμενος στο Κ.Ε.Π. του Δήμου Βέροιας, προϊστάμενος στο Τμήμα Δημοτικής κατάστασης του Δήμου Βέροιας (Δημοτολόγιο – Ληξιαρχείο) και ως συνδικαλιστής στο σωματείο των συναδέλφων μου Κοινοτικών και Δημοτικών Υπαλλήλων. Είμαι παρών στο προσκλητήριο για έναν σύγχρονο Δήμο , για τον Δήμο Βέροιας που μας αξίζει".

Ας δούμε ορισμένα βιογραφικά στοιχεία του Κυριάκου Θεοδωρίδη:

"Γεννήθηκα στις 13 Οκτωβρίου του 1962 στους Γεωργιανούς Βέροιας. Υπηρέτησα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επί 33 συνεχή χρόνια από τον Μάρτιο του 1986 μέχρι και τον Νοέμβριο του 2018 που συνταξιοδοτήθηκα.

Διορίστηκα στις 20 Μαρτίου 1986 στην Κοινότητα Γεωργιανών και υπηρέτησα μέχρι την κατάργησή της στις 31-12-1998 ως Γραμματέας , Ανταποκριτής του Ο.Γ.Α και ληξίαρχος.

Από την 1-1-1998 με την εφαρμογή του Σχεδίου Ιωάννης Καποδίστριας ορίστηκα υπεύθυνος στα ορεινά Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου και στη συνέχεια ανέλαβα την σύνταξη του πρώτου εκλογικού καταλόγου του Δήμου Βεροίας με βάση τα δημοτολόγια και όπως όριζε ο νέος νόμος.

Τον Σεπτέμβριο του 2002 ορίστηκα Προϊστάμενος του Κ.Ε.Π. του Δήμου Βέροιας καθιστώντας το με τους συναδέλφους - συνεργάτες μου υποδειγματικό Πανελλαδικά και συνέχισα με την εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης προϊστάμενος του Τμήματος Δημοτικής Κατάστασης (ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΟ-ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ) με κύρια κατεύθυνση αρχικά την ένταξη του ενιαίου δημοτολογίου του Δήμου στο Εθνικό δημοτολόγιο και στην εφαρμογή του πληροφοριακού Συστήματος Διασύνδεσης Δημοτολογίων – Ληξιαρχείων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ και υποψήφιο Δήμαρχο τον ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΚΟΥΛΗ και σας καλώ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΑΖΙ για έναν σύγχρονο και δημιουργικό Δήμο στην ΥΠΗΡΕΣΙΑ του ΠΟΛΙΤΗ".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb