Logo

Στο ψηφοδέλτιο "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του Γιάννη Παπαγιάννη είναι Ευτέρπη (Έφη) Αβραμίδου

Στο ψηφοδέλτιο "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του Γιάννη Παπαγιάννη είναι Ευτέρπη (Έφη) Αβραμίδου. Σε δήλωσή της αναφέρει:

"Από το 1990 δηλώνω αγρότισσα και είμαι ΑΓΡΌΤΙΣΣΑ. Γνωρίζω τον τομέα αυτόν από πολύ κοντά τον δύσκολο αγώνα των αγροτών, τις αντίξοες συνθήκες εργασίας, τον κόπο και τον μόχθο τους.

Αν το κράτος και η πολιτεία είναι κοντά τους ή όχι και εμείς οι αγρότες ξέρουμε πως ΟΧΙ, οι αγρότες είναι ο πιο αδικημένος κλάδος αν και ο πιο παραγωγικός. Οι παλιοί φεύγουν και καλούνται οι νέοι να πάρουν την γη στα χέρια τους. Με αυτές τις συνθήκες κανένας νέος δεν έχει διάθεση και όρεξη να ασχοληθεί με τη γη και τις διάφορες καλλιέργειες.

Έρχεται τώρα ο συνδυασμός ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ με τον Ιωάννη Παπαγιάννη να δώσει λύσεις στα προβλήματα των αγροτών υποσχόμενος Αγροτική Αντιδημαρχία η οποία θα πλαισιώνεται από ομάδα γεωπόνων στους οποίους θα μπορεί ο αγρότης να βρει απαντήσεις σε ότι τον αφορά και τον προβληματίζει. Θα δημιουργήσουμε υπόγεια ποτίσματα θα απαιτήσουμε ότι δικαιούμαστε από το κράτος για μια καλύτερη και κερδοφόρα ζωή. Η πόρτα του Δημαρχείου θα είναι ΠΆΝΤΑ ανοιχτή για τον αγρότη. Αν με εκλέξετε θα είμαι σίγουρα κοντά σας, δίπλα σας, γιατί η ΓΗ μας δίνει ΖΩΗ, ΤΡΟΦΗ, ΧΡΗΜΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΤΡΌΠΟΥΣ ΔΙΑΒΊΩΣΗΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ".

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb