Logo

Νέος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου

Με ευρύτατη συναίνεση και με τη θετική ψήφο της πλειοψηφίας των περιφερειακών παρατάξεων αναδείχτηκε σήμερα το νέο Προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Ύστερα από πρόταση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα στη θέση του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου εκλέχτηκε ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου. «Ο Βενιαμίν Καρακωστάνογλου είναι ένας άνθρωπος με σημαντική πορεία στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης και με αξιόλογο έργο στις θέσεις που μέχρι σήμερα κλήθηκε να υπηρετήσει. Έχει εμπειρία από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης, όπου διετέλεσε και Αντιδήμαρχος, ενώ κατείχε και άλλες θέσεις στον Α’ βαθμό Αυτοδιοίκησης. Πρόκειται για έναν διαπρεπή επιστήμονα της Νομικής και χαίρει της εκτίμησης των πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ο Πρόεδρος όλων των παρατάξεων στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας», σημείωσε εισαγωγικά ο κ. Τζιτζικώστας.

Στη θέση του Αντιπροέδρου και ύστερα από πρόταση του επικεφαλής της παράταξης «Κοιτάμε Μπροστά» Χρήστου Γιαννούλη αναδείχτηκε ο Μανόλης Λαμτζίδης, ενώ στη θέση του Γενικού Γραμματέα και ύστερα από πρόταση του επικεφαλής της παράταξης «Πράξεις» Χρήστου Παπαστεργίου αναδείχτηκε ο Χρήστος Τζιουβάρας.

ProedrosPSPKM12

Σε ό,τι αφορά την οικονομική επιτροπή, από την πλειοψηφούσα παράταξη «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα, εξελέγησαν έξι τακτικά μέλη και έξι αναπληρωματικά.

Η παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά» του Χρήστου Γιαννούλη, εξέλεξε δυο μέλη, ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό, ενώ τον ίδιο αριθμό μελών εξέλεξαν και οι παρατάξεις «Πράξεις για τη Μακεδονία» με επικεφαλής το Χρήστο Παπαστεργίου, «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής το Σωτήρη Αβραμόπουλο και η Ελληνική Αυγή» με επικεφαλής το Νίκο Χρυσομάλλη.

Αναλυτικά τα ονόματα των εκλεγμένων στην οικονομική επιτροπή είναι τα εξής:

Από την παράταξη της «Αλληλεγγύης» με επικεφαλής τον Απόστολο Τζιτζικώστα, τακτικά μέλη εκλέχθηκαν οι: Μαρία Δερμετζοπούλου, Πέτρος Ζέρζης, Αικατερίνη Ζωγράφου, Παντελής Καζαντζίδης, Κωνσταντίνος Κούης και Απόστολος Τζόβας.

Αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι: Σωκράτης Δώρης, Αθανάσιος Κίκης, Αθανάσιος Μαλλιάρας, Απόστολος Νεστρόπουλος, Νίκος Τζόλλας, και Αναστασία Σωτηριάδου.

Από την παράταξη «Κοιτάμε Μπροστά» του Χρήστου Γιαννούλη, τακτικό μέλος εκλέχθηκε η Δήμητρα Θωμά και αναπληρωματικό ο Μιχάλης Βιδιαδάκης.

Από την παράταξη «Πράξεις για τη Μακεδονία» του Χρήστου Παπαστεργίου εκλέχθηκε τακτικό μέλος στην Επιτροπή ο Γιώργος Τρελλόπουλος και αναπληρωματικό ο Χρήστος Κούτρας.

Από την παράταξη της «Λαϊκή Συσπείρωση» του Σωτήρη Αβραμόπουλου, τακτικό μέλος εξελέγη ο Ιωάννης Τσεχελίδης και αναπληρωματικό ο Θεόδωρος Ιγνατιάδης.

Από την παράταξη «Ελληνική Αυγή» του Νίκου Χρυσομάλλη, τακτικό μέλος εκλέχθηκε ο Νίκος Χρυσομάλλης και αναπληρωματικό ο Άγγελος Αγγελίδης.

Σημειώνεται ότι πρόεδρος στην οικονομική επιτροπή αναμένεται να τοποθετηθεί ο νέος αντιπεριφερειάρχης οικονομικών που θα οριστεί τις επόμενες μέρες.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb