Logo

Τιμήθηκε στην Βέροια η επέτειος του Πολυτεχνείου (φωτογραφίες, βίντεο)

Με επιμνημόσυνη η δέηση και κατάθεση στεφάνων τιμήθηκε στην Βέροια η επέτειος του Πολυτεχνείου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ωρολογίου.

Στεφάνι κατέθεσαν ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Νεστορόπουλος για λογαριασμός της Αντιπεριφέρειας, εκπρόσωποι του Αστυνομικού Διοικητή και του Διοικητή της 1ης Μεραρχίας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Νίκος Παλαμούτης, η Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης Αστυνομίας Σοφία Γαϊτανίδου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Φώτης Καραβασίλης, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Προτεραιότητα στον Πολίτη" Αντώνης Μαρκούλης, ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Θανάσης Δέλλας, εκπρόσωποι κομμάτων (για τον ΣΥΡΙΖΑ ο Τάσος Κωστόπουλος, για το ΚΙΝΑΛ ο Παναγιώτης Καλαϊτσίδης).

Παραβρέθηκαν ακόμη, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Παπαδόπουλος, Συρμούλα Τζήμα, Στέλιος Ασλάνογλου, Αλέκος Τσαχουρίδης, ο πρόεδρος ΚΕΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κωνσταντίνος Τροχόπουλος, Νίκος Αγγέλου, Κυριάκος Θεοδωρίδης, η πρώην δήμαρχος Χαρούλα Ουσουλτζόγλου.

View this gallery on Flickr

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb