Logo

Η υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελένη Παναγιωταρέα επισκέφθηκε την Βέροια

Με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών φορέων, θεσμικούς παράγοντες της επιχειρηματικότητας και στελέχη της ΝΔ συναντήθηκε η Ελένη Παναγιωταρέα, υποψήφια Ευρωβουλευτής της ΝΔ, κατά την περιοδεία της στην Βέροια και την Πέλλα.

Η κ. Παναγιωταρέα είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Κώστα Καλαϊτζίδη, Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, με τον οποίον συζήτησαν για τα κύρια προβλήματα της περιοχής και για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί η Ευρώπη να στηρίξει την ελληνική περιφέρεια. Συναντήθηκε επίσης με την υποψήφια δήμαρχο Γ. Μπατσαρά και τους συμβούλους της.

Στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Ημαθίας την υποδέχθηκε ο Πρόεδρος κ. Γ. Μπίκας και τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής με τους οποίους η υποψήφια Ευρωβουλευτής είχε εφ’ όλης της ύλης συζήτηση. Αναφέρθηκε στους τρόπους αντιμετώπισης της στασιμότητας της αγοράς και των εξαγωγών, τονίζοντας την αναγκαιότητα η Ελλάδα να εφαρμόσει πλέον τη δική της οικονομική πολιτική για να αναδείξει τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα. Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών, η Ε. Παναγιωταρέα είπε πως η συγκεκριμένη συμφωνία δεν θα έπρεπε να έχει φτάσει στη Βουλή των Ελλήνων προς κύρωση, τονίζοντας πως αποτελεί εθνική ήττα.

Νωρίτερα, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων με τον οποίον συζήτησαν για τον ρόλο της εκκλησίας στην κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα και για τη σημαντική βοήθεια που έχει προσφέρει στις αδύναμες κοινωνικές ομάδες, ενώ στα γραφεία της ΝΟΔΕ Ημαθίας συζήτησε για τις τρέχουσες με τον Πρόεδρο κ. Π. Παλπάνα και τα μέλη του ΔΣ.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb