Logo

Ινστιτούτο αισθητικής Charm: Ξέρετε ποια χρώματα ταιριάζουν στο μακιγιάζ σας;

Οι περισσότερες γυναίκες δεν γνωρίζουν ποια χρώματα ταιριάζουν στο μακιγιάζ τους. Ποιο χρώμα make up ταιριάζει με την επιδερμίδα, τι σκιά ταιριάζει με τα καφέ ή γαλάζια μάτια, το ρουζ θα είναι σε αποχρώσεις του ροζ ή του βερικοκί κ.α. Όλες αυτές τις ερωτήσεις έρχεται να απαντήσει η εταιρεία καλλυντικών «Beauty is life», που μπορείτε να τη βρείτε στο ινστιτούτο αισθητικής Charm.

Η ιδιοκτήτρια της εταιρίας «Beauty is life», Beatrix Isabel Lied είναι διεθνώς γνωστή για την ειδίκευσή της στην χρωματολογία. Εδώ και τριάντα χρόνια η Beatrix εργάζεται στην υπηρεσία της ομορφιάς με σκοπό να αναπτύξει και να αλλάξει το στυλ των ανθρώπων.

Η Beatrix Isabel Lied είναι η μοναδική λέκτωρ χρωματολογίας & εικόνας στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου. Εργάζεται εντατικά στις συμβουλές χρωματολογίας και εικόνας εδώ και χρόνια οπότε δίνει επαναστατικές απόψεις στο χώρο του μακιγιάζ.

Ήταν η πρώτη που κατηγοριοποίησε τους ανθρώπους σε τέσσερις χρωματικές ομάδες και διαχώρισε τα χρώματα από το εγχειρίδιο των 4 εποχών. Το σύστημα των 9 χρωματικών τύπων, εγγυάται ότι ο κάθε πελάτης θα βρει τα σωστά χρώματα που ταιριάζουν στις ανάγκες του. 

Κατηγοριοποιεί άντρες και γυναίκες βάση χρώματος μαλλιών, ματιών, δέρματος και φρυδιών καθώς και διαχωρίζει τα χρώματα σε ψυχρά, θερμά και ανάλογα με την ένταση τους και παρέχει ένα τυφλό σύστημα μακιγιάζ. Έτσι ακολουθώντας αυτό το πρότυπο μπορείτε να βρείτε 100% το χρώμα που ταιριάζει στον δικό μας χρωματικό τύπο χωρίς την παραμικρή αμφιβολία ή απόκλιση.

Τα προϊόντα  «Beauty is life» είναι υψηλής ποιότητας και μακράς διάρκειας και τα βρίσκεται στο ινστιτούτο αισθητικής Charm, της Αιθητικού Ρωξάνης Σιούλα.

Ινστιτούτου αισθητικής Charm
Τηλ. 2332024111
www.pliroforiodotis.gr/charm
Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb