Logo

Λαμπερό πρόσωπο με την προσφορά Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου στο ινστιτούτο αισθητικής Charm

Της Ρωξάνης Σιούλα, Αισθητικός

Ένα όμορφο, υγιές πρόσωπο που παραμένει λαμπερό, σφριγηλό και ελαστικό είναι το ζητούμενο για τις περισσότερες γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Στο ινστιτούτο αισθητικής Charm φροντίζουμε για την αψεγάδιαστη εμφάνιση του προσώπου σας μέσα από την ειδική προσφορά Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου.

Στο ινστιτούτο αισθητικής Charm μπορείτε να προμηθευτείτε τις δυο νέες μάσκες προσώπου της YOUTH LAB, (Radiance Cleansing Mask και Thirst Relief Mask) και να σας προσφέρουμε δωρεάν εφαρμογή ενυδάτωσης προσώπου.

Radiance Cleansing Mask (καθαριστική μάσκα προσώπου) - κόστος 16 ευρώ + δωρεάν εφαρμογή ενυδάτωσης προσώπου.

H κρεμο-μάσκα προσώπου Cleansing Radiance καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, προσφέροντας ήπια απολέπιση και ενεργοποιώντας τη κυτταρική ανανέωση.

Απομακρύνει σμήγμα και ρύπους, ενώ παράλληλα ρυθμίζει την έκκριση λιπαρότητας και συσφίγγει ορατά τους διεσταλμένους πόρους!

Ακόμη, θα σας ανακουφίσει από κοκκινίλες και πιθανές εξάρσεις ακμής. Δείτε την επιδερμίδα σας ανανεωμένη και λαμπερή σε μόλις 10 – 15 λεπτά!

Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες (με λιγότερο χρόνο εφαρμογής).

Δερματολογικά ελεγμένη, χωρίς parabens και sulfate.

Thirst Relief Mask (Ενυδατική μάσκα προσώπου) - κόστος 18 ευρώ + δωρεάν εφαρμογή ενυδάτωσης προσώπου

H πλούσια κρεμο-μάσκα προσώπου Thirst Relief μέσα σε μόλις 10 λεπτά ξεδιψάει το αφυδατωμένο δέρμα!

Αποκαθιστά τον επιδερμιδικό φραγμό χάρη στα κεραμίδια τα οποία σφραγίζουν τα κενά της επιδερμίδας από όπου χάνεται η πολύτιμη υγρασία της. Ενώ στο Μοριακό Ενυδατικό Πλέγμα μεταφέρει ενυδατικούς παράγοντες στην καρδιά της επιδερμίδας με διάρκεια έως και 6 ώρες μετά την εφαρμογή. Ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου Ι & ΙΙΙ και έτσι επαναφέρει τη λεία υφή, την απαλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα

*Tip: Κοιμηθείτε μαζί της και νιώστε την επόμενη μέρα την επιδερμίδα σας βελούδινη! Είναι κατάλληλη και για το λιπαρό δέρμα με σημάδια αφυδάτωσης. Δερματολογικά ελεγμένη, χωρίς parabens.

Στο ινστιτούτο αισθητικής Charm η φροντίδα και η περιποίηση του προσώπου σας δεν είναι πολυτέλεια, εκμεταλλευτείτε την προσφορά Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου δίνοντας προστασία και φρεσκάδα στο πρόσωπο σας, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις του χειμώνα.

Δεν έχετε παρά να τηλεφωνήσετε για το δικό σας ραντεβού: 2332024111

Πηγή: www.inaoussa.gr
 
 
Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb